Райна отсече: Вече не съм пиле, а лебед!

30 Октомври 2020 | 12:52
1 коментара
Любопитно

Райна разказа в ефир как минава един неин ден. Тя гостува в  „Шоуто на Николаос Цитиридис“ с водещия си „поговориха“ на френски, испански и гръцки.

 
По повод актуалната си песен „Направо ми заспа“, чийто клип е доста колоритен и в него тя влиза в образа на готвач, признава, че в реалния живот въобще не готви.

„Това е само за пред хората“ – заяви тя и призна, че последно е готвила кекса, който се заснет в клипа й. „Той е действителен, не е бутафорен. Изядох си го сама“ – подчерта певицата.

Изпълнителката направи забележка на Николаос, който в своя анонс той я обяви като „пилето на попфолка“. „Това беше в далечната 2009-а година. Вече не съм пиле, а лебед“ – отсече тя.

Звездата на „Пайнер“ отговори и на един от често задаваните й въпроси – дали си е поставяла силикон в бюста.

„Последните 10 години в медиите всеки месец ми „слагат“ силикон, поне е безплатен. Нямам, все още нямам! Нямам интервенции в тази част на тялото“ – призна певицата.

За фигурата си полага усилия и във фитнеса, но не прекалява. „Два пъти седмично – максимум. Скучно ми е, без инструктор съм, не обичам много да ме командват! Не подлежа на контрол, честно казано“ – каза Райна.

Добавени коментари

Standa Panda публикува:
01 Ноември 2020 | 00:35
Spéred men ne e lebed no krasiva galabica tova e dejstvitelnoto sravnenie Standa Karlovy Vary

Добавете Вашия коментар

TOP