Райна намери любовта, прежали Коцето и го смени с красив мачо

12 Октомври 2018 | 12:05
0 коментара
Любопитно

Райна намери любовта, певицата прежали Константин и го смени с красив мачо

Райна, която години наред не можа да открие любовта след раздялата си с Константин най-сетне е намерила сродна душа. Певицата е толкова влюбена, че лети на крилете на любовта.

След драматичната раздяла с Коцето Райна потъна в самота. А той успя да продължи напред като създаде семейство и деца.

Гаджето й, което търси дълго време се казва Валери Тюлеков. За когото се знае само, че е бивш балкански шампион по бокс. А сега се занимава със смесените бойни изкуства ММА.

Райна никога досега публично не е обявявала, че има връзка с някой мъж. Винаги е криела интимния си живот далеч от прожекторите. Но в момента е много щастлива и с новата си половинка не спират да пускат снимки в социалната мрежа. С които потвърждават връзката си.

Говори се, че чаровната изпълнителка е представила гаджето си на родителите си в Сандански. Семейството й останало впечатлено от избраника й. И няма как да не е защото Валери определено е голям хубавец с изваяно от мускули тяло.

Феновете на певицата са много щастливи за нея. Радват се, че двамата са красива двойка. И им пожелават все така да се обичат.

За Тюлеков се говори, че преди да хлътне по хубавата пайнерка имал любовна афера с някаква друга красавица. Само, че споменът за нея веднага избледнял след като залюбил с Пилето на фолка, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

Добавете Вашия коментар

TOP