Радостина Паньова ще пее на събора в благоевградския кв.Струмско тази събота

14 септември 2017 | 00:00
0 коментара
Радостина Паньова ще пее на събора в благоевградския кв.Струмско тази събота

За трета поредна година в благоевградския кв.Струмско ще се проведе фолклорен събор.

В програмата ще вземат участие самодейци от местни фолклорни състави, музикална формация "Енерджи" от град Гоце Делчев и народната певица Радостина Паньова.

Целта на мероприятието е да бъде съхранено и популяризирано българското фолклорно наследство.

Програма за 16 септември (събота)

-18:00ч. - 19:30ч. - самодейни групи

-19:30ч. - 22:30ч. група "Енерджи" от гр.Гоце Делчев

-22:30ч. на сцената ще пее народната певица Радостина Паньова!

В Благоевград продължава кампанията в помощ на 23-годишния Станислав Чаушки от кв.Струмско.

На 11 септември му бе извършена операция, по време на която бяха поставени пластини в гръбначни стълб на момчето. Парите за операцията са събрани, но след това ще бъде необходима рехабилитация, а заплащането й не е по силите на семейството на Станислав. На партера в сградта на Община Благоевград е поставена дарителска кутия. В нея всеки може да остави сума, по своя преценка, в помощ на младежа.

На 12 септември бе подреден благотворителен база пред LARGO MALL, в който се включиха стотици жители и гости на Благоевград, сред тях и малкият Валери, за чието оздравяване също бяха организирани благотворителни акции.

На 16 и 17 септември в Благоевградския кв. Струмско ще се проведе благотворителен футболен турнир в подкрепа на Станислав.

Станислав Чаушки пострада в нощта на 16 срещу 17 юни, когато бе жестоко пребит. Състоянието на момчето остава изключително тежко.

Всеки, който иска да помогне на младежа, може да го направи, като преведе пари по банкова сметка: BG64FINV915010BG0GCNT гр. Благоевград Титуляр: Гергана Александрова

Радостина Паньова ще пее на събора в благоевградския кв.Струмско тази събота снимка 1

Добавете Вашия коментар!