Пътуваме от София до Пловдив с Цветанов, Костадинов, Марешки, Каракачанов, Мангъров, Манолова и Хаджигенов

14 Март 2021 | 18:29
0 коментара
Политика

От София до Пловдив с Цветанов, Костадинов, Марешки, Каракачанов, Мангъров, Манолова и Хаджигенов.

Билборд рекламата по родните магистрали винаги е била печеливша дойде ли време за избори.

Пътуващите по автомагистрала “Тракия” от София към Пловдив, и обратно, освен реклами на бургери с пържени картофки, климатици и хазартни игри, най-често виждат ликовете на кандидати за бъдещия 45-и парламент от няколко партии, видя репортер на БГНЕС.

 

Още с излизането от София започват билбордовете на ВМРО, които излизат с патриотичното мото “България над всичко”, на “Възраждане” с Костадин Костадинов, който призовава избирателите да “повярват”, и на Воля-НФСБ със снимката на Веселин Марешки, който иска да му “гласуват задачи”.

Партията на Цветан Цветанов “Републиканци за България” има реклами и от двете платна на магистралата в продължение на 120 км с простичкия лозунг “за държава с правила”.

 

Често срещани са и големите реклами, от които гледат Мая Манолова и Николай Хаджигенов от “Изправи се! Мутри вън!” на привличащ погледа зелен фон без някакъв лозунг, разчитайки просто на името на коалицията си.

 

За 120-километровото трасе от София до втория вход на Пловдив има и три билборда на д-р Атанас Мангъров от АБВ, който призовава за “нормален живот и работеща държава”.

 

Влизайки в София по магистралата, на 4-5 км, има един единствен билборд на Българска прогресивна легия, които пък заменят клишираните лозунги за “нормалност” или “работеща” със “справедлива държава”.

 

Влизайки в столицата по Цариградско шосе често срещана гледка са билборд рекламите на Демократична България с лика на Христо Иванов, при “Младост” има и един, на който е със Стефан Тафров. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP