Пътна обстановка в област Благоевград

06 Февруари 2019 | 08:38
0 коментара
Общество

Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел, съобщават от Областно пътно управление-Благоевград.

Ограничено е движението за тежкотоварни автомобили над 12 тона на третокласен път 108 в района на село Рибник, поради аварийни ремонтни дейности. Срокът за приключване на аварийния ремонт е до 28 февруари. Проходими са пътищата в Благоевградска област. Нормално интензивен е трафикът по главен път Е-79, второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев и АМ „Струма“ в участъка от областта. Няма регистрирани тежки пътни инциденти през изминалата нощ по пътищата, които са част от републиканската пътна мрежа.

Движението на МПС по АМ "Струма" край Сандански е свободно и в двете посоки. ОДМВР-Благоевград апелира водачите за повишено внимание и шофиране със съобразена с пътните условия скорост.

От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция.

Добавете Вашия коментар

TOP