Първо в Pirinsko.com! Вътрешна сигурност на МВР арестува полицай в Симитли

15 Юни 2019 | 12:04
8 коментара
Криминално

Вътрешна сигурност на МВР арестува полицая Даниел Кьосев от Симитли, предаде репортер на Pirinsko.com

Той, заедно с баща си - Васил  Кьосев работят от години в жандармерията в София.

Според източници, до днешния арест  се стига, след сигнал от преди три месеца и задълбочена разработка по него от страна на служителите на Вътрешна сигурност на МВР.

В момента от полицаите се обискира жилището в кв. „Ораново” на Симитли / миньорския блок/ където Даниел живее  заедно с приятелката си, на третия етаж.

Гъмжи от полиция и на улица „Стара планина” в Симитли, където пък е фамилната къща на баща и син - Кьосеви.

В града усилено се коментира, че Даниел Кьосев е излизъл непрекъснато болнични, като служител в жандармериата.

В същото време обаче, има сервиз за ремонт на коли в Симитли, в който работи задено със свой съсед, също на работа в жандармерията.

Счупените коли Даниел и съдружникът му поправяли, докато бил в болничен, твърдят запознати.

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Пропаганда публикува:
17 Юни 2019 | 15:46
В жандармерията работят и млади и стари, но младите като това момче се лъжат за някой лев от глупост. Жалко за момчето.
под индиго публикува:
15 Юни 2019 | 16:10
Прав е г-н Хамбарджийски !Той е първоизточникът ,и човекът си е направил труда да го отрази на място със снимки.За разлика ,от някои,които разчитат на готово.Истината е ,че една 54 годишна персона ,постоянно преписва от сайтовете колегите си ,и за което тя е кръстена -Прахосмукачката!Не само в преносния смисъл на думата,разбира се.С ,едни хроники ,не се прави сайт!В повечето случаи ,те не стават за нищо!Научи се да пишеш ,научи се на правиш подробни разработки ,и една след това ,ако някои те препише ,ме искай отговорност.Вие ,сте преписвачката на Югозапада ,и не ви вземат на сериозно!Точка.
Бриндо фалирал педал публикува:
15 Юни 2019 | 15:32
Псевдо човек и журналист прави интриги преписва си заслуги щави глупави хора записва разговори следи преследва докога бе мамка ти деба и мъртвеца докога ти и тъпото копеле красо кенеди ще се правите на значими тоя лудия ходи по седем дни в седмицата на гледарици и баячки прави свирки на всеки само жена му да е шеф на вик Благоевград роса билкарката любовницата на Мите кенеди мамка ви на всички.
54годишната мангалка публикува:
15 Юни 2019 | 14:35
И,още ,да внимава много да не се издъни ,че е в период на условност!След това ,я чака затвор!тОГАВА ,ЩЕ ПРОПОВЯДВА НА ЖЕНИТЕ ОТ СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР ,КАК СЕ ПРАВЯТ МАГИИ ,И НА КОЙ !и ,ТОВА ГО Е ПРАВИЛА ,ТАЗИ ЦИГАНКА!нЕХРАНИМАЙКОМИЦА!нА ТУРСКИ ,ТОВА Е сЮРТУК!
111 публикува:
15 Юни 2019 | 14:23
ного кьосеви у тая полиция
Циганката публикува:
15 Юни 2019 | 14:14
Еми тоя образ ,от циганския сайт ,като вземе някои лев ,му треперят ръцете от алчност!При уговорени 20%,без да си мръдне пръста ,алчната циганка смъква процента на 10%.И ,иска някои ,да работи за този лъжлив сайт.Нанай!Само ,като чуят кандидатити с коЙ ще си имат работа -бягят!цИГАНКЕ ,ТОВА ДА ТИ Е ЗА УРОК!
Нищо ново! публикува:
15 Юни 2019 | 13:47
Бриндо няма смисъл ,да казваш ,че информацията е излязла първо в твоя сайт.Безмислено е!В понеделник ще видиш ,че Бетито ,ще я препише мота мо ,след кратък разговор с ...А оная Ваня ,изкара ,че в Петрич къщите за гости са само в Марикостиново.За сведение ,на напушената госпожа-къщите за гости само в район Подгорие са 30 на брой.И двете Струми са на доизживяване.Едната е прочетен вестник ,докато сайта,чака друг да и направи разработката.На пенсионерите ,не можеш да обясниш съдебни термини ,които редовно се пускат за имидж в хартиения вестник.Това обаче не можа да бъде разбрано от ръководство.Бетито толкова се оля на изпита ,че оценката и е красноречива,последна от трите кандидатки.Така е и с текстовете и от полицията..Пълна манипулаторка.Да изкара ,че шефа на ОДМВР е сменен!Резил.За това се иска уволнение.
Смешнкк публикува:
15 Юни 2019 | 13:42
Как този 50кг лапищар ще е в жандармерията.. Ама нали тате и цялата рода са в полицията, нормално нищо не ме учудва..

Добавете Вашия коментар

TOP