Първа оставка от екипа на Котев в община Сандански, тръгва си експертът по културата П. Костадинова

09 Ноември 2019 | 12:28
5 коментара
Политика

Младши експертът по култура и образование в екипа на екскмета на Сандански Кирил Котев – Петя Костадинова, е депозирала заявление за напускане на заеманата длъжност. В мотивите си тя е записала „лични причини”.

П. Костадинова започна работа в екипа на Котев през 2017 година, като спечели конкурс за длъжността. Тя бе дясната ръка на зам. кмета Зорица Органджиева и отговаряше за организиране и провеждане на културните, образователни и спортни събития в общината.

Това е първата оставка, депозирана в деловодството, след като стана известно, че община Сандански има избран нов кмет. Очакват се оставки и от тримата зам. кметове Зорица Органджиева, Вангел Анталавичев и Георги Трайков, както и от секретаря на общината Георги Жежев. /Струма.бг

Добавени коментари

Истината публикува:
12 Ноември 2019 | 23:01
Боклукът Котев изгони всички читаво, за да си назначи калинки. Всичко се връща, педал. Марш от общината всички гербави крадци.
Ванката публикува:
11 Ноември 2019 | 08:48
Айде по сериозна чистка. Жежевци межевци и всичко нагло що е назначено през последните 4 години вънка. Нов бардак със стари курви не се прави удри кмете яко.
Новите крадци публикува:
11 Ноември 2019 | 02:47
Нема да могат, защото сега ще крадат Мравката, Шаламанда, Каракачанов, Емо Робота, Тимчев и Янето. Е тия ще крадат защото такива, като теб ги избраха.
Оти публикува:
11 Ноември 2019 | 02:43
Оти, ти въобще знаеш ли коя е Петя Костадинова и какво загуби Сандански с нейната оставка? Време е да се образоваш. Никога не е късно.
Е оти бре? публикува:
09 Ноември 2019 | 16:31
Нема да можете да крадете ле?! Имам в пред вид не само в прекият смисъл,а "лайф",кафета,банкети,ха-хо-хи-хи...погледи от високо?!

Добавете Вашия коментар

TOP