ПТП край Жепезница, има пострадали

22 Октомври 2019 | 15:11
6 коментара
Криминално

ПТП край Железница, има пострадали, предаде наш репортер.

Инцидентът стана точно под сръбската скара на главен път Е 79, преди около половин час.

Според наши източници, пострадалите са паднали в реката.

На място има полиция и СПО

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Църната публикува:
22 Октомври 2019 | 16:41
Мароо ,Мароо ,жива си за оплакване.Колкото и да му целуваш гъза на Камбитов ,той е аут..Благоевград нема нужда от него ,реви са
телевизор публикува:
22 Октомври 2019 | 16:40
Миграцията започна още преди седем години .Уж жители на Благоевград ,а отново се преселиха по родните си места.Но запазиха адресната си регистрация.Това да не би да е заслуга на Камбитов ,че е осигурил нормални условия на живот на тези негови "съграждани".Грешката ,която Т.Живков навремето направи, сега ,"жителите" на Благоевград ще плащат.Колко всъщност са кореняците на града ?-малцина ,и те почти са на изчезване .
54годишната мангалка публикува:
22 Октомври 2019 | 16:22
ти пък къде живееш !Не знаеш ли ,че Благоевград е областен град ,който е с решение на Тодор Живков.От едно село ,набъбна до 60 000 жители.Всичките набрани от селата от областта.Половината и повечето не харесват Камбитов!Включително и твоето семейство е от санданско село .Ти си направи извода!Излез по улиците на Благоевград и питай !Всичките ще ти кажат ,за кой ще гласуват ,този път!Но не е за Камбитов.
До Циганката публикува:
22 Октомври 2019 | 16:15
Май вместо глава имаш шамандура. В какви води плуваш и въобще, нещо социологическо проучване ли направи, че имаш такива кардинални изводи??? От глупав-по-глупав
Кой хвърли бебето си в тоалетната ? публикува:
22 Октомври 2019 | 15:53
Тая циганка пише само глупости -в петричкото село Марино поле ,имало военно поделение!да се засрами ,да пише и за жената отс.Старчево ,че и нейната ,не е за описване!Циганска работа !
Циганката публикува:
22 Октомври 2019 | 15:35
Мангустата от циганският сайт ,както обикновено ,е заложила на губещата карта.И за Благоевград ,и за останалите градове,кандидатите ,на които са издигнати от ГЕРБ.Да си беше направила труда и да попита жителите на градовете ,какво те мислят ,за номинациите.В Благоевград ,са възмутени от управлението на Камбитов.Поне ,в централната градска част ,и те никога няма да гласуват за него.Благоевград ,като областен център ,никога не е бил толкова зависим !Циганката ,колкото и да иска ,нейният кандидат да спечели ,ще остане разочарована.Хората ,в болшинството са от селата на региона ,а те не се примиряват с ...кеша ,на Камбитов.

Добавете Вашия коментар

TOP