ПТП - та в Пиринско, двама пострадаха

08 ноември 2018 | 10:05
0 коментара
ПТП - та в Пиринско, двама пострадаха

На 07.11.2018г. около 09:15 часа на път II-19 между гр.Симитли и гр.Банско, лек автомобил „Фиат Фиорино“ с 24-годишен водач от гр.Хаджидимово, предприемайки неправилно изпреварване, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Порше Кайен“, в задната част на който се блъска лек автомобил „Фолксваген Голф“.

При инцидента, с болки в ребрата, е пострадал водачът на лекия автомобил „Фиат Фиорино“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите на водачите за употреба на алкохол са отрицателни.

На 07.11.2018г. около 13:05 часа в района на с.Кърналово, лек автомобил „Ваз“ с 59-годишен водач от с.Кърналово, не пропуска и блъска, движещ се по път с предимство от гр.Петрич към гр.Сандански, лек автомобил „БМВ“ с 21-годишен водач от с.Вълково, общ.Сандански.  

Със скъсани раме4нни връзки е пострадал водачът на лекия автомобил „Ваз“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите на водачите за употреба на алкохол са отрицателни.


Добавете Вашия коментар!