Психясал българин закла възрастен англичанин, докато се разхожда

10 Ноември 2018 | 08:04
0 коментара
Криминално

Българинът Владимир Иванов извършил напълно  непровокирана атака срещу 61-годишния Глин Роус близо до Чери Лейл в Кроули, пише английският theargus.co.uk.

Българинът бил намерен целият в кръв, а когато го разпитали, той казал на полицията: "нещо в съзнанието ми ми каза да направя това". Г-н Роус получил рани на врата, главата, гръдния кош и ръката и е обявен за мъртъв на мястото.

След психиатричните тестове е установено, че Иванов страда от психични заболявания, така че е извършил убийство с намалена отговорност. 23-годишният българин от Джунипър Роуд в Кроули казал на полицията, че е взел нож от дома си и го е поставил в джоба на сакото си, докато се разхождал през ноември миналата година.

В района около него имало много хора, но без никакво причина той нападнал господин Роус и го убил. Главният инспектор Майк Ашкрофт казва: "Г-н Роус се е разхождал и е мислил за собствените си работи тази сутрин, когато бил подложен на невероятно, много необичайно, непровокирано нападение.

"Неговият мотив за убийството на един невинен човек, който е непознат за него, изглежда проилиза от психическото му състояние." Детективът изрази съчувствие на семейството на господин Роус. Иванов ще бъде осъден през февруари.

Превод: БЛИЦ
 

Добавете Вашия коментар

TOP