Протестът на майките за оставката за Симеонов не спира

10 Ноември 2018 | 01:29
2 коментара
Политика

И тази вечер родители на деца с увреждания и граждани, които ги подкрепят, излязоха на протест пред сградата на Министерския съвет в столицата с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Демонстрациите против Симеонов продължават вече 19-ти ден.

Днес се проведе и автошествие

с искане за оставката на вицепремиера, което премина покрай централата на НФСБ и покрай НДК, където се намира централата на ГЕРБ.

Ирена Юручка, майка на момиче с увреждания, призова в ефира на Дарик: „Граждани на София и на цяла България, бих искала да ви призова да дойдете на нашия протест. Той не е единствено на крещящите майки. Той е на всички майки в България и на всички хора, които пазят достойнството си.

Всеки ден от 17.30 ч. сме тук до оставката на Валери Симеонов.

Вяра имаме, защото искаме да си подаде оставката, а че той няма да я подаде доброволно и скоро, е ясно. Ако той беше достоен мъж, досега нямаше да сме тук, да си зарязваме децата вкъщи или да ги водим с нас по площадите“.

Добавени коментари

Да бе! публикува:
10 Ноември 2018 | 17:36
Извини се Симеонов,ама друг път.Изчака да се върне Борисов,да го натисне и така минаха 10 дни.Извинил се бил!Той ще прегризе и лайняно въже само и само да остане на власт! Видяхме с какъв тон и физиономия се извини!
Съпричастен публикува:
10 Ноември 2018 | 14:31
Симеонов ще си подаде оставката толкова лесно,колкото "лесно" и "доброволно" УЖ се извини на майките.Все още чуваме от устата на някои уж журналисти изразът:"Майките все още протестират,въпреки,че г-н Симеонов им се извини." Що за наглост?! КОГА и КАК им се извини??? От сърце ли?Но той такова НЯМА!НЯМА!С този свой нрав аз се чудя на какво място в обществото би могъл да се впише?! А, да сещам се.Единствено в правителство под шапката на Борисов или Цветанов!

Добавете Вашия коментар

TOP