Простреляният 43-годишен мъж тази сутрин в София е служител на НАП

18 Декември 2017 | 10:11
2 коментара
Криминално

Простреляният 43-годишен мъж тази сутрин в София е служител на НАП и се казва Ивайло Цветков. Той е ранен на три места – в рамото и два пъти в ръката.

Два са изстрелите проникнали през стъклото на автомобила на служителя на НАП, съответно има и две наранявания, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. Простреляният е бивш полицейски служител, след това е започнал работа в НАП и по това се работи. Работи се по всички версии, добави главният прокурор.

От СДВР съобщиха, че простреляният е ръководен служител на НАП. Работи се по всички версии. Джипът е бил в движение, когато е стреляно по него. Служителят на НАП е бил сам в автомобила си и е пътувал за работа.

От СДВР нямат информация да е бил заплашван. Още не е приключил огледът. Проверяват се всички камери в района и записите ще бъдат изгледани. Има няколко души свидетели на инцидента, които ще бъдат разпитани, добавиха още от СДВР. 

БГНЕС
 

Добавени коментари

Томов публикува:
19 Декември 2017 | 17:19
Дълго време недоумявам,защо някой ще стреля със снайпер от засада по данъчен шеф с ясната цел да го приключи!СДВР и те се чудят и се маят защо се случва това,след като нямали информация.Ми ,много просто, господа! Корупцията е навсякъде в милата ни татковина.Данъчните прибират мангизи по сякакъв начин от и без това изпостелите бизнесмени,полицията им осигурява платен чадър,пълнят се партийни каси и бездънни чиновнически джобове... Министър Радев ведно с Гл.прокурор не бяха разбрали,че "БУЛГАРТАБАК" конрабандира цигари в цяла Турция и не само там,защото не са прочели доклада на комшийското ни разузнаване заради липса на време... И тава ако не е държава на Мафията,здраве му кажи!
Бай Данчо публикува:
18 Декември 2017 | 20:23
Проверете къде е ходил на проверки и кого е изнудвал....... Така е, почваме ги !

Добавете Вашия коментар

TOP