Прокуратурата разпитва свидетели по повод провокаторите нападнали Бареков в Благоевград през 2013 година

28 Февруари 2014 | 09:19
9 коментара
Криминално
Прокуратурата разпитва свидетели по повод провокаторите нападнали Бареков в Благоевград през 2013 година

Прокуратурата разпитва свидетели присъствали на предаването на Николай Бареков "България без цензура", което се проведе през месец Юни 2013 година в Благоевград.

Непосредствено след предаването, Николай Бареков е депозирал жалба в Прокуратурата, като посочва по именно, имената на лицата, които се държали агресивно и с нецензурни думи обиждали водещия на предаването и неговия екип.

Екипът на Бареков е бил предупреден предварително за подготвен щурм на предаването, за което Бареков е уведомил лично ОД на МВР-Благоевград. Силното присъствие на полицейски служители не позволи на провокаторите да се стигне до физическа саморазправа. 

По думи на свидетели групата е организирана от кметът на Благоевград Атанас Камбитов и дясната му ръка Ивайло Благоев-Кучката. Инструктажът е преминал в кабинета на кмета Камбитов в общинска администрация Благоевград, където кметът е разписвал и одобрявал на същата тази група разрешенията за протестите в Благоевград. Става въпрос за групата, които станаха известни с провокациите на протестите не само в Благоевград но и в София, където с вериги издърпаха загражденията пред Народното събрание.

Посочените от свидетели лица са Ивайло Благоев-Кучката, Венцислав Кавазов, кметът на село Българчево Стоян Ников, Илия Сивиков, Стоян Джельов, Костадин Кермедчиев, Ангел Главчев и лихваря  Бисер Богданов по прякор "Боса", който подари презерватив на Николай Бареков и го нарече "капут".

Добавени коментари

Хайде спри публикува:
28 Февруари 2014 | 22:13
Спрете този сайт!Толкова ниско ниво на журнализъм скоро не сме чели. Тези, които вписват статиите, явно понятие нямат от истинска журналистика и ясно личи пристрастие към определена партия, която видно е против ПП ГЕРБ. От позицията на човек, които дълги години се занимава с разследваща журналистика, моля ви спрете да петните колегите си в бранша.
BAREKOW публикува:
28 Февруари 2014 | 21:20
barekow prosti im te sa zabludeni i ne]astni ta naso kolko pari ima da wrashta na qiceto
123 публикува:
28 Февруари 2014 | 21:13
vqrno e i az bqh vikan na razpit i pokazania o6te predi mesec
благоевградчанин публикува:
28 Февруари 2014 | 20:49
Боже, Иване, защо не спреш да измъчваш тоя занаят. Писаното слово не е за теб. Първо, защото си неграмотен. Второ, липсва ти всякаква култура /писмена също/ и компетентност. И трето, най-важното, липсва ти почтеност, даже и българската журналистика има наченки на такава. Ти няма как да се впишеш. Това писание е такава откровена глупост, такава нагла лъжа...
kmeta публикува:
28 Февруари 2014 | 15:25
lele maiko pak li tozi pomiar kyckata
Бончо публикува:
28 Февруари 2014 | 15:19
Много ясно, че ще си търси правата, след като е бил нападнат. И аз да съм и аз така щях да направя.
111 публикува:
28 Февруари 2014 | 13:21
Прав е Бареков, човек трябва да си търси правата.
Предложение публикува:
28 Февруари 2014 | 12:53
Най-добре да питат Герберунгелите за организираната акция, че те си служат с такива номерца.
Василева публикува:
28 Февруари 2014 | 12:41
Дано разкрият кои са поръчителите.

Добавете Вашия коментар

TOP