Прокуратурата пусна скандалната снимка с имена и суми срещу тях

30 Май 2020 | 16:50
0 коментара
Криминално

Специализираната прокуратура пусна снимка на списъка от известни личности със суми в милиони срещу тях, намерен в дома на Атанас Бобоков, за който по-рано съобщиха на брифинга си.

"Предвид високия обществен и медиен интерес и след разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 от НПК, публикуваме част от иззето веществено доказателство по досъдебно производство", съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

"В хода на извършените действия по разследване в жилището на обвиняемия А.Б. беше намерена и иззета цветна снимка, на гърба на която с ръкописен текст са изписаните имена, които съответстват на имената на публично известни личности в обществото. Срещу всяко от имената са изписани парични суми в различни размери.

В хода на разследването информацията ще бъде проверена и по преценка на наблюдаващите прокурори лицата ще бъдат разпитани в качеството на свидетели", уточниха от прокуратурата.

Сред имената личат тези на известните бизнесмени Георги Гергов, Сашо Дончев, Радосвет Радев, Славчо Христов, Петър Манджуков, Младен Мутафчийски, Красимир Стойчев, Красимир Гергов, Емил Кюлев, Лора Видинлиева, както и на Любен Гоцев и Маджо, чието истинско име е Младен Михалев.

Добавете Вашия коментар

TOP