Прогнозата на Анжела Пърл: Датата на раждане е определила вашата съдба!

27 Февруари 2019 | 18:18
0 коментара
Любопитно

От време на време много хора имат усещането, че този живот е само връзка от една жизнена верига. Кармичното минало - така нареченото дежа-вю.

Карма е съдбата, която ние създаваме по време на преражданията, споделя Анжела Пърл.

Според експертът, всеки от нас има карма, която определя бъдещето му.

Нумерологията може да ви каже какво сте направили погрешно в предишния си живот, как да поправите всичко в настоящия си живот и каква е съдбата ви.

Изчислете кармичното си число

Така че нашият живот е само част от огромно и безкрайно пътуване на душата.

Кармичното число и неговото тълкуване ще ви помогнат да разберете какво влияе на настоящия ви живот и как можете да коригирате грешките си, като възстановите баланса в посока на доброто.

За да изчислите кармичното си число, просто трябва да знаете датата на раждане. Да предположим, че сте родени на 15.07.1985. Съберете всички числа от датата:

 1 + 5 + 0 + 7 + 1 + 9 + 8 + 5 = 36.

За тази дата кармичният номер е 36. След това обърнете внимание на последната му цифра, в нашия пример е числото 6. Това ще бъде вашият определящ номер. Именно това число разказва как сте живели предишния си живот и какви са вашите кармични скали на доброто и злото.

Лечението на кармичните числа

Първата цифра от вашето число също има определена роля във формирането на жизнения път. Тя отразява вашата способност да срещнете някой, който ще ви помогне да вървите по правилния път. Ако числото е четно: 0, 2, 4; тогава ще трябва да намерите отговори и решения на проблемите чрез определен човек. Полът и възрастта му са неизвестни, но той със сигурност ще бъде близо до вас във важен момент от живота ви. Той също може да ви спаси от неприятности.

В случай на нечетни числа ще трябва сами да разрешите всички проблеми.

Понякога цифрата се получава едноцифрена, например, ако първоначалното изчисление е за датата 10 февруари 2001 година.

1 + 0 + 0 + 2 + 2 + 0 + 0 + 1

Това означава, че вие нямате кармичен помощник. Вероятно вашата карма няма такива значителни недостатъци, така че не е нужно да похарчите енергия и сила, за да ги коригирате.

Второто число и неговото значение:

Число 1: това означава, че в миналия живот може да сте били егоист и да сте наранявали хората, които ви обичат. В този живот ще ви е трудно да извадите късмет в любовта и приятелството. Пазете се от измама от близки. За да поправите кармата си и да направите живота си по-добър, не се отказвайте от възможността да правите безкористни добри дела. Ако сте обичани и уважавани, това означава, че сте на прав път и трябва да продължите в същия дух.

Число 2: това е показател за вашата небрежност в миналия живот. Най-вероятно може да сте били изключително безразсъдни или да не сте оценявали това, което вече сте имали. За това безразсъдство понякога можете да платите с влошаване на здравето. Късметът ще ви заобиколи, ако игнорирате инстинкта за самосъхранение. Обличайте се по-топло през зимата, избягвайте лошите навици и мислете как да запазите здравето си.

Число 3: в миналия живот в някои моменти сте действали егоистично. Опитайте се да приоритет да ви бъде духовното развитие. В противен случай рискувате сериозно да влошите положението си в бъдещия живот. Балансът на доброто и злото е постижимо за вас, но за това ще трябва материалното да мине на втория план. Не забравяйте, че бъдещата съдба винаги може да бъде променена.

Число 4: Вие сте родени с добра карма. Датата на раждане казва, че в предишен живот сте били много самотни и нещастни в любовта. Ето защо в този живот семейството за вас може да се превърне в основен приоритет.

Число 5: най-големият успех ви очаква в случай, че се откажете от езотериката. Не е необходимо да използвате ритуали, за да привличате късмет и да се обръщате към лечителите за помощ. В миналия живот, заради това, вие сте имали проблеми и това е донесло много неприятности не само на вас, но и на вашите близки.

Число 6: в миналия ви живот всичко е било в хармония с вас. Съдбата се приспособява благоприятно към вас, затова се опитайте да осигурите успеха си с добри дела. Скалите на кармата за вас в началото на настоящия ви живот са балансирани на ръба на доброто и злото.

Число 7: в миналия ви живот имаше много проблеми и трудности по пътя ви, но сега можете да се възползвате от късмета. Считайте всички победи като възможност да продължите напред, а не да се спирате и да се задоволявате с резултатите.

Число 8: възможно е да сте предали някого в миналия си живот. Сериозно предателство може да се върне при вас, така че бъдете нащрек. Дискретността ще ви донесе късмет, но вашият приоритет трябва да бъдат добрите дела. Старайте се да помагате на хората в нужда - така кармата ще възстанови баланса си между доброто и злото.

Число 9: Вие сте надарени с мъдрост, защото вашият предишен живот е бил прекъснат много рано. За да компенсира това, съдбата ви е дала дара на прозорливостта. Използвайте усъвършенстваното чувство на усещане в корема си в критични ситуации, за да избягвате неприятни ситуации. Твоята мъдрост и интелигентност винаги ще бъдат най-добрите помощници на пътя към щастието и спокойствието.

Число 0: Вие бяхте трудолюбив човек в предишен живот, така че основният успех ви очаква в кариерата ви. Опитайте се винаги да следвате призива на сърцето и не отстъпвате в най-решаващия момент. Не се отказвайте от мечтите си.

Кармата не може да бъде измамена или променена без усилие, но не забравяйте, че енергията също помага за създаването на вашата съдба.
Използвайте 3-те най-добри начина за увеличаване на енергията на тялото всеки ден. Мислете добро, правете добро и бъдете щастливи.

Добавете Вашия коментар

TOP