Проф. Витанов плаши: Не смея да пиша за смъртността през октомври, вселената ще бъде оревана

24 Септември 2021 | 11:04
3 коментара
Любопитно

Виждам, как в дълбините се формира нещо неприятно и не мога да го предотвратя. Но поне да ви съобщя, та да се предпази, който иска. Днес базовото репродуктивно число е 1.122. Което ще рече, че обхватът на заразата се разширява. Виждате го и по увеличаването на броя на активните случаи. Това пише в новия си пост във фейсбук днес математикът проф. Николай Витанов.

"Половината области са в зована на дифузно разпространение на заразата. Другата половина - не. Две много важни области - София-град и Пловдив още не са в зоната на дифузното разпространение и това ни крепи засега. София-град обаче поддава бавно, Пловдив и той. Виждам, го, но нищо не мога да направя да го спра. мога само да ви информирам", пише математикът. Той изтъква, че следващата седмица няма да е лека.

"Както помните, писах, че до края на месеца смъртността ще е висока. Виждате, че е висока. но вие си с знаете - тя показва реалният брой на заразени, които имат симптоми. Не смея да пиша за смъртността през октомври. Вселената не само ще бъде оревана, но може и да бъде спукана от рев", пише Витанов.

Добавени коментари

Кур за Бриндо публикува:
24 Септември 2021 | 14:57
Бриндо куче краставо срещу колко пари публикуваш всеки ден фалшиви новини децата ти краста да хванат!!!!
Кур за Бриндо публикува:
24 Септември 2021 | 14:57
Бриндо куче краставо срещу колко пари публикуваш всеки ден фалшиви новини децата ти краста да хванат!!!!
Въведете име... публикува:
24 Септември 2021 | 11:39
Престанете да го НАТРАПВАТЕ! Кажете защо, лекарка ПСИХИАТЪР се изрази толкова осто срещу него? Какво му е, болен ли е, наистина ли има нужда от лечение, направете справка, защо само пускате неговите ПРОГНОЗИ, това е ОТВРАТИТЕЛНО?

Добавете Вашия коментар

TOP