ПРОФ. Д-Р ПОЛ ГАЛИНА ЩЕ ИЗНЕСЕ ПУБЛИЧНИ ЛЕКЦИИ В ЮГОЗАПАДНИЯ УНИВЕРСИТЕТ „НЕОФИТ РИЛСКИ“

07 Октомври 2016 | 18:29
0 коментара
Общество
ПРОФ. Д-Р ПОЛ ГАЛИНА ЩЕ ИЗНЕСЕ ПУБЛИЧНИ ЛЕКЦИИ В ЮГОЗАПАДНИЯ УНИВЕРСИТЕТ  НЕОФИТ РИЛСКИ

По повод на 40-годинината от създаването на Югозападния университет „Неофит Рилски“ и по покана на Ректора на Университета – доц. д-р Борислав Юруков проф. д-р Пол Галина от Бизнес факултет „Уилямс“ на Университет „Бишъпс“ ще изнесе публични лекции пред студентите и академичната общност, както следва:

·         На 10.10.2016 г. от 11:00 ч. в зала 305 на УК6 – Правно-исторически факултет на тема „A select history of employment relations in Canada“ („Избрана история на индустриалните отношения в Канада“) и

·         На 11.10.2016 г. от 16:30 ч. в Зала 1 на УК3 – Стопански факултет на тема „A promise of Canadian universities:  education, research, innovation and economic prosperity“ (Ангажиментът на канадските университети: образование, научноизследователска дейност и икономически просперитет“).

Проф. д-р Пол Галина е водещ световен учен в областта на икономиката на здравеопазването и безопасност на работното място, индустриалните отношения и трудовото право. Заема ръководни постове като директор на Дирекция и консултант към Министерство на труда и социалните грижи на провинция Онтарио, Канада и на Конфедералното Министерство на труда и социалните грижи. По отношение на ЮЗУ „Неофит Рилски“ проф. д-р Пол Галина има съществен принос за успешната реализация на Проект „ROWER”, финансиран по 7-ма Рамкова програма за научни изследвания на ЕС, в който ЮЗУ “Неофит  Рилски” участва като партньор за периода 2008 – 2011 г. При институционалната акредитация на Университета, проведена през 2012 г. в срещи с акредитационната комисия той заявява многократно високата си положителна оценка за образователната и научноизследователска дейност в ЮЗУ „Неофит рилски“. Подобна оценка проф. д-р Пол Галина дава и преда акредитационната комисия по програмната акредитация на Професионално направление 3.9 „Туризъм“, през 2013 г., в качеството си на гост преподавател, преподаващ на английски език, дисциплината „Кариерно развитие в туризма“.

Добавете Вашия коментар

TOP