Проект на Закон за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество е в дневния ред на НС

04 Октомври 2017 | 08:30
0 коментара
Политика

Проект на решение за одобряване проект на Закон за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество е в дневния ред на редовното правителствено заседание в сряда, което този път ще бъде в резиденция „Евксиноград“ във Варна.

Вече бяха обявени очаквания, че законът за противодействието на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество ще е сред приоритетите за есенната сесия на Народното събрание. Преди повече от месец министърът на правосъдието Цецка Цачева заяви, че ангажиментът на правителството е до края на 2017 г. България да има приет закон за противодействието на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.

В предварителният дневен ред на заседанието на министрите последна точка е проект на решение за одобряване на проект на закон за платежните услуги и платежните системи, внесен от министърът на финансите Владислав Горанов.

Сред 21-те точки е и проект на решение за одобряване проект на Закон за изменение на закона за обществените библиотеки, внесен от министърът на културата. /БГНЕС
 

Добавете Вашия коментар

TOP