Продължават протестите в Югозапада срещу високите цени на горивата, бедността и корупцията в България

18 Ноември 2018 | 09:18
0 коментара
Общество

Будни граждани от Благоевград, Банско, Гоце Делчев, Разлог, Петрич и Сандански излизат на протест срещу високите цени на горивата, бедността и корупцията в България.

Недоволството им е срещу цените на горивата, на храната, застраховката "Гражданска отговорност", данъците, ниският стандарт на живот и мръсния въздух.

 Граждани от Банско, Разлог и Гоце Делчев излизат на протест срещу системата тази неделя.

Pirinsko.com публикува позицията на протестърите без редакторска намеса!

Ние гражданите на Банско, Разлог и околията излизаме на протест срещу системата. Нека заедно се обединим срещу непрестанното поскъпване на битови услуги, като вода, гориво, данъци и гражданска отговорност, подкрепим майките и техните деца в неравностойно положение. Нека се изправим срещу системата и покажем, че не може да ни смачка! Протеста е с начален час 12:00 часа до 15:00 часа тази неделя на път II-19 при комплекс "Реденка" край Разлог.

Жители на Община Петрич организират пореден протест срещу социалната несправедливост в България на 18 ноември. Организацията на събитието се осъществява в една от социалните мрежи. Начало на протеста се очаква да бъде в 13.00 часа на паркинга при болницата, а след това отново се планува да бъде затворен и ГКПП „Кулата“.

Очаква се в протеста да се включат и протестиращи групи от Община Сандански, както ѝ близките населени места.

В групата Забелязано в Благоевград от снощи върви агитация за пореден протест, организиран за днес от 10 часа на паркинга пред голяма търговска верига на Областния център.

За днес се организира и автопоход до София под надслов "Перник идва". Негов инициатор е организаторът на протеста срещу местната "Топлофикация" Валентин Пешев.

Добавете Вашия коментар

TOP