Продължава обиколката на кмета инж. Румен Томов в благоевградските села

26 Май 2020 | 15:49
5 коментара
Общество

Продължават срещите на кмета инж. Румен Томов в благоевградските села, които имат за цел да се установят проблемите и да се набележат мерки за развитие на водоснабдителната система на територията на община Благоевград.

След като миналата седмица обиколка бе направена в 5 села, които са разположени по десния бряг на река Струма: село Мощанец, село Покровник, село Селище и село Горно Българчево, сега предстои такава и в селата на левия бряг на р. Струма: Дъбрава, Изгрев, Еленово и др.

Планират се лични срещи с кметовете на тези населени места. По време, на които ще бъдат набелязани мерки за справяне с проблемите на водоснабдителната мрежа. Това е и сред приоритетните точки, заложени в предизборната програмата на инж. Румен Томов.

Стратегията на Община Благоевград съвместно с ВиК - Благоевград е осигуряване на населението на необходимите водни количества и качество на питейната вода. Сред обсъдените теми е предприемане на действия за монтиране на водомери на всички абонати с цел недопускане на злоупотреби; осигуряване на пречиствателни съоръжения за подобряване на качеството на питейната вода.

Добавени коментари

До до Гошо публикува:
26 Май 2020 | 19:56
Правете разлика между критика и злобни , злъчни изказвания , вникнете в т.н. критика - огнена вода , обикаля за ракия и т.н ...... А за изхарчените средства - в едни близки до днешните месеци, бившето ръководство на общината как харчеше , целият град виждаше , знаеше какво се случва , зашлеви звучен шамар и ги изпрати . Всеки на тази длъжност е под наблюдение от данъкоплатците и при грешки обществото показва къде им е мястото . Критика , не злоба от която прозира какъв е интересът на злобеещият . Та така критикувайте , когато имате за какво......
До Гошо публикува:
26 Май 2020 | 19:28
Мислете как ще се оправяйте с делата срещу вас. Тепърва предстоят интересни времена...Който заема публична длъжност, трябва да може да понася недоволството на хората. Да съдиш някой за това, че има мнение за човек, който харчи неговите пари, е смехотворно.
Гошо публикува:
26 Май 2020 | 18:57
Ще помолим кмета на Благоевград - инж. Румен Томов да изиска ip адресите на тези пишурки -“ въздържатели “ в този сайт и в сайта Струма. сом , да им спретне едно дело . То бива бива търпение , но това минава всякакви граници !
Асен публикува:
26 Май 2020 | 16:50
Обикаля за рачия ли.? А и този, когото назовават инж. Томов не е кмет. Бриндо стига се слагай, давай ресто
Лили публикува:
26 Май 2020 | 16:37
Да не му е свършила огнената вода, та е тръгнал по селата?

Добавете Вашия коментар

TOP