Пробация за младеж от Благоевград - унищожил чужда собственост и ругал органите на реда

02 Октомври 2019 | 16:16
0 коментара
Криминално

Наказанието за младежа от Благоевград е шест месеца „Пробация“ за едро хулиганство.

Районен съд – Благоевград одобри сключеното споразумение между Районната прокуратура в града и подсъдимия Иван Тр. от Благоевград, чрез което той се признава за виновен по НОХД № 1251/2019 г.

На 17.09.2017г., около 05:30 часа на ул. “Славянска“ в Благоевград, подсъдимият/ тогава все още непълнолете/ е извършил проява на едро хулиганство, като е взел камък и започнал да удря с него кафе-автомат, след което е отправил обидни изрази и ругатни към охранители към “ОСК – отговорност, сигурност, компетентност“ ООД – Благоевград и към полицаи от 01 РУ – Благоевград. Деяние, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост.

На основание чл. 325, ал. 2, пр. 2 и 3 вр. ал. 1 от НК, във връзка с чл. 63, ал. 1, т. 4 от НК и чл. 55, ал. 1, т. 1, б. б от НК подсъдимият Иван Димитров Тренев се съгласява да изтърпи наказание “ПРОБАЦИЯ“, с пробационни мерки „Задължителна регистрация по настоящ адрес” за срок от 6 (шест) месеца с явяване и подписване пред пробационния служител с периодичност два пъти седмично и „Задължителни периодични срещи с пробационен служител” за срок от 6 (шест) месеца по график определен от пробационния служител.

Добавете Вашия коментар

TOP