Признание: Бербатов сред най-готините футолисти за всички времена

09 Юни 2020 | 16:08
0 коментара
Спорт

Един от най-успелите български футболисти, благоевградчавивът Димитър Бербатов, попадна в класацията на FourFourTwo за "50-те "най-готини" играчи за всички времена.

В подреждането, изготвено от редакцията на изданието, намират място тези, които са най-стилни, различни и изобщо готини. Футболисти, които са истински личности.

FourFourTwo поставя Бербатов на 8 позиция и описва бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед така:

"Футболните фенове мразят мързеливите футболисти. Те искат техните герои да напуснат терена подгизнали от пот, доказвайки че искат да дадат всичко от себе си за клуба и каузата. Но има едно изключение - чувствителният и непримирим българин, за когото "Гардиън" веднъж написа: "Той не играе футбол. Няма интерес към това. Той е над него".

Може да напишеш книга, обяснявайки естетическата привлекателност на Бербатов, разпростираща се от това как той без никакви усилия успява да реализира най-трудните възможности (а същевременно пропилява най-чистите) до това, че прилича на Анди Гарсия и твърди по адрес на актьора: "Проучих как той пуши, така че мога да държа цигарата си по същия начин".

Добавете Вашия коментар

TOP