ПРИЗНАНИЕ! Адвокат Албина Анева-Томова грабна националната награда за правосъдие 2018

25 Ноември 2018 | 06:34
3 коментара
Общество

За втора поредна година Кантората на известната адвокатка Албина Анева-Томова спечели националната награда за правосъдие 2018. 

На благотворителния бал на юристите "Темида цената на истината" адвокат Албина Анева - Томова бе наградена с дело на годината: "Тото - милионерът, чийто приятел искаше 1/2 от сумата". 

Припомняме, че кантората на известната адвокатка Албина Анева-Томова получи и миналата година националната награда за правосъдие 2017г. на стилна церемония в столицата.

Номинацията и бе в категория „Дело на годината“. Делото беше „Рангел Бараков жертва на измама в Париж“ със защита на кантората на Анева. Във форума в столицата се включиха още Атанас Малешевски, Бояна Ангелова и София Касабова-Беличенова.

Добавени коментари

към питащ публикува:
25 Ноември 2018 | 15:48
За подробна информация относно конкурса и номинацията-Региона.бг!
питащ публикува:
25 Ноември 2018 | 07:23
Кой е преценил, че тази награда трябва да я получи Анева?Как се е стигнало до подобно гласуване? Местните жители познават добре тази другарка и госпожа, нахална и посредствена в професията, тази ли лъжкиня е достойна да получава такава награда? Порено доказателство, че в територията България моралът и качествата са девалвирали и че лекета като Анева се докопват по съмнителен начин до ,,престижни" награди. Жалко!
Иван Хамбарджийски публикува:
25 Ноември 2018 | 06:58
Топ адвокат в Югозапада, за втора година спечели националната награда за правосъдие дело на годината. 16 години Общински съветник, време е за Народен представител, успех...

Добавете Вашия коментар

TOP