Приказни герои донесоха коледно ностроение в гимназията в Симитли

21 Декември 2017 | 16:56
0 коментара
Култура

Да дариш усмивка е един от най-красивите подаръци, който може да направи някой.

Усмивките по Коледа на всички тръпнещи в очакване за чудеса, привличат положителна енергия в атмосферата. Днес в училището в Симитли се разнесе магията на Коледа, чрез десетките греещи очи и усмихнати лица на децата.

Пред погледите на съученици, учители и директорите на училището Вокална група „Пламъче“ с ръководител Александър Георгиев  и приказните герои от 3-ти „в“ клас, с класен ръководител Мария Шалдева донесоха коледното настроение из гимназията.

Ден преди последния учебен ден, преди коледната ваканция малки зайчета, мечета, елфчета, снежинки и други герои от приказките пяха и танцуваха пред многобройната публика  пред голямата коледна елха в СУ“Св.Св.Кирил и Методий“ в Симитли.  Песни с невероятни коледни послания за доброта, разбирателство и взаимопомощ изпяха от вокалната група към училището, а късметчета с пожелания за успехи и радост бяха раздадени на всички от децата.

„Коледа е! Весели празници и нека духът на Рождество ни направи по- добри“- заявиха малките ученици със сърдечния си поздрав. Междувременно в училището се проведе конкурс за кукерска маска, като най- добрите бяха изложени в община Симитли, където могат да бъдат разгледани.

Добавете Вашия коментар

TOP