Президентът на ФК Пирин Ива Уорън напусна изненадващо поста

14 Октомври 2020 | 16:57
9 коментара
Спорт

Президентът на ФК Пирин Ива Уорън напусна изненадващо клуба. Това стана ясно от официално съощение на тима, което гласи:

ФК Пирин съобщава, че считано от днес, 14 октомври 2020 г., г-жа Ива Уорън няма да изпълнява повече длъжността президент на клуба.
Г-жа Уорън се оттегля от заемания пост, за да се съсредоточи върху семейни ангажименти и други професионални дейности.

Клубът остава в стабилно финансово състояние и без дългове. Всички клубни проекти, стартирали под ръководството на г-жа Уорън ще продължат да се развиват, както досега.

Името на новия президент ще бъде обявено в следващите дни. Техническият директор Греъм Уорън също вече не е част от Пирин. Г-жа Уорън благодари на привържениците на Пирин (Благоевград) за демонстрираната подкрепа към отбора и им пожелава да видят любимия си тим час по-скоро в Първа лига, където е неговото историческо място.

ФК Пирин (Благоевград) сърдечно благодари на Ива и Греъм Уорън за тяхната отдаденост и неуморна работа начело на клуба.

Благодарение на техните усилия, в момента Пирин може да претендира за най-бързоразвиващият се клуб в страната, с отбори, участващи в първенствата на всички нива в родния футбол.

Пожелаваме на Ива и Греъм Уорън здраве и бъдещи професионални успехи!

Добавени коментари

нема такава идиотия публикува:
15 Октомври 2020 | 11:01
Явно на Пирин не му е било писано да е голям отбор. Шепа алчни, злобни комплексари прогониха единсвените хора, които даваха сериозна пара за клуба. Дано сте доволни, постигнахте целта си. На път сте да убиете Пирин.
6666 публикува:
15 Октомври 2020 | 09:51
До горните които не знаят ИВА и нейният съпруг Греам са уволнени от "СОБСТВЕНИКА" на ПИРИН за финансови злоупотреби и разбиването на школата,от измисления футболен корифей!!! радостинчо.Парите няма да бъдат спирани целите си остават ще има ново ръководство.САМО ПИРИН
ива ти се изложи или те изложиха публикува:
15 Октомври 2020 | 07:10
благоевград възстана след поредица от грешки от ръководството на пирин . ветерани; родители; треньори; мениджери; феновете разделени ива ти се изложи ти се остави на елезовите дилъри от там само интриги и ето ти резултата
е няма що публикува:
15 Октомври 2020 | 00:34
Айде сега тия 20-те родителя от протеста да поемат Пирин и да го издържат. Заради тия болни родителски амбиции ще страдаме всички фенове, а Пирин се е запътил към А окръжна.
Аман бе публикува:
14 Октомври 2020 | 22:18
Нагли , алчни и неблагодарни боклуци ! Прогонихте хората с възможности и желание да подържат Пирин , но вашата селяния граници нема и ги отвратихте !
МАРИН публикува:
14 Октомври 2020 | 20:02
ИВА ДОВИЖДАНЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ ДОГОДИНА НА УЕМБЛИ ВИЛИ И ВЛАДО ЕЛЕЗОВИ ТИ НАМАЗАХА СКИТЕ ТЕЗИ ПИЯВИЦИ СА УЧЕНИЦИ НА ПАСКАЛЕВ ЗНАЯТ САМО СЪБИРАНЕ
spukan balon публикува:
14 Октомври 2020 | 19:02
mnogo rano se spuka balona pirin e do tuk para nema koi 6te pla6ta na bodurov , manolev
кой публикува:
14 Октомври 2020 | 18:59
Сега да видим кой ще дава пари за футбола в Благовград всички плюят а сега какво правим.
време беше публикува:
14 Октомври 2020 | 18:55
време беше да се махне но и елезовите мекерета те я сготвиха и направиха напрежение в благоевград

Добавете Вашия коментар

TOP