Президента на АУБ д-р Майкъл Истън и Ивайло Благов-Кучката си купиха апартаменти за по четвърт милион лева в центъра на Благоевград

13 Февруари 2014 | 13:25
6 коментара
Общество
Президента на АУБ д-р Майкъл Истън и Ивайло Благов-Кучката си купиха апартаменти за по четвърт милион лева в центъра на Благоевград

Президента на АУБ д-р Майкъл Истън и Ивайло Благов-Кучката си купиха апартаменти за по четвърт милион лева в центъра на Благоевград.

Луксозната пететажна жилищна сграда се намира на ул. „Даме Груев“ №8, която построи бизнесменът Емануил Манолов. Сделката за четвърт милион лева е сключена между президента на АУБ д-р Майкъл Истън и предприемача в качеството му на управител на новата му строителна фирма „Интертайм асет“ ЕООД. Договорът за покупко-продажба вече е нотариално заверен и вписан в имотния регистър.

Дясната ръка на кмета на Благоевград Ивайло Благов по прякор Кучката също си купи апартамент преди няколко месеца дори вече апартаментът е обзаведен, коментират приятели на Благов, които са посетили лукс апартаментът по покана лично на Благов, като парадирал, че е похарчил стотици хиляди лева.

Всички апартаменти в луксозната жилищна сграда, към която има модерни гаражи, са продадени още на зелено. Това е една от поредните успешни сделки на благоевградския строителен предприемач Емануил Манолов.

Добавени коментари

игумена публикува:
08 Март 2016 | 12:59
в 8-клас неможеше да си избръше сополите,сега станал десна рака на камбито.
ветеринар публикува:
14 Февруари 2014 | 00:11
ама какво се чудите!?!тоя урод му пере парите и върши тъмните сделки години наред,пък може да е заслужил един апартамент!?!сега пак се поклонете до земи на камбитоффф и го изберете отново за кмет, или тия от милицията или данс да вземат поне веднаж нещо да свършат и такива като тези прокуратурата да ги пусне по бобслея и да им се порадват пичовете от централния!!!
banker публикува:
13 Февруари 2014 | 22:01
Е какво толкова е станало човека си е купил апартамента с банков кредит.Това показва банковата система.90 процента от апартаментите семействата си купуват с жилищни кредити.Ако в този живот един мъж станал между 35-40 години не построил или купил поне 1 жилище защо е мъж.Тоест повечето мъже се крият зад полите на жените им и така им харесва да живеят и да казват нямаме жилище защото е скъпо и не поемат никакви отговорности към децата и жените си.Добре е направил Благов като е подсигурил някаква сигурност на семейството си кой мъж - мъжкар не би направил така. Има хора с 4 пъти повече имоти пък за тях нищо не се коментира.Но явно всеки знае, че това е работа на собственика на този интернет сайт.
komsia публикува:
13 Февруари 2014 | 20:13
kmete za tova li iskas podpisi za da kypyvame apartamenti na kyckata
kmeta публикува:
13 Февруари 2014 | 19:50
mnogo si krasiv smesnik
Светеца публикува:
13 Февруари 2014 | 16:44
Това човекоподобно същество е ментор на Кмета на Благоевград.Ужас.Затова свестните и образовани деца напускат страната.

Добавете Вашия коментар

TOP