Превозвачи и ресторантьори в Благоевград се включват в национален протест

24 Септември 2021 | 13:59
1 коментара
Общество

Автобусните, таксиметровите превозвачи и ресторантьорите ще протестират на 28 септември от 10.00 до 12.00 часа.

Ще бъдат преустановени превозите в областите градове градове София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Плевен, Хасково, Ямбол, Русе ,Видин, Благоевград и Добрич, съобщава БНР.

Ще има и протестни шествия на сдруженията в бранша, с което техните представители искат да заявят, че секторът е в тежко положение и има необходимост от държавно подпомагане.

От бранша посочват, че протестът няма политическа насоченост. Превозвачите настояват за компенсации заради шоковия скок на горивата и за работни заплати, тъй като според тях мярката 60 на 40 не е ефективна.

Добавени коментари

МАРИН публикува:
24 Септември 2021 | 20:50
Мафията си има държава и се казва МВРТО. Кандев да си подава оставка той е недоразумение за системата след като покровителстава вместо да накаже Кръстев. Прикриването е съучастие с мафията дето купуваше гласове за ГЕРБЕРИТЕ. Е това се казва директорски жест без грам професионализъм вдигнал главата като кон и с Шлушков се прават на кадровици . Говорисе че Джери е дал 5000 на Шлушков за да остават на работа Иво Гоцев от общинска служба по земеделие в Джумаята.

Добавете Вашия коментар

TOP