Преслава получи играчка за възрастни вместо рози за Свети Валентин!

20 Февруари 2017 | 07:33
0 коментара
Любопитно
Прелюбопитен и нетрадиционен подарък  за Деня на влюбените получи Преслава. Вместо балони с формата на сърца и червени рози, певицата бе изненадана рано сутринта на 14 февруари с тайнствен сив пакет с червена панделка пред вратата си, пише "Уикенд".

Тя веднага го отворила и ахнала  от съдържанието му. В кутията вместо традиционните сладникави дарове  за празника доволно се мъдрел луксозен черен вибратор, при това от хитовата серия секс играчки на филма „50 нюанса сиво“. Противно на очакванията, че ще се смути, Преслава останала доста доволна  от нетипичната валентинка и веднага се похвалила на близки приятелки, които така се впечатлили, че не  задържали за дълго информацията  за себе си.

Въпросът кой е подателят на еротичния подарък все още е  загадка. Преслава, разбира се, се колебае, все пак любовният й живот е повече  от бурен и многообразен. Фолк певицата залага или на Слави Трифонов, който й е много сърдит, но сигурно е искал да я поздрави за Свети Валентин и точно  затова е решил да остане анонимен, или на волейболиста Теодор Салпаров, с когото тя има тръпка  от доста време, но напоследък по-осезателно. 

Добавете Вашия коментар

TOP