Прерязаха лентата на реновираната улица „Гоце Делчев“ в Банско

15 Август 2018 | 13:48
11 коментара
Бизнес

Завърши строителството на третия етап на пешеходната улица „Гоце Делчев”, с което приключи и нейното цялостно изграждане.

С водосвет от 11:00 часа на кръстовището на ул. „Гоце Делчев” и ул. „Хаджи Вълчо” обектът е открит. Едновременно с това е осветена, изградената от набор 1968 г. чешма, по повод 50 годишния юбилей.

Проектът за рехабилитация на улица Гоце Делчев в курортния град е на стойност над 4 милиона лева, като от тях само 350 000 се осигуряват от държавата, а останалите се финансират от европейски фондове, съобщиха от Пресцентъра на община Банско.

Добавени коментари

Важни особи публикува:
16 Август 2018 | 19:40
На откриването освен Сашко-чечемето,лентата преряза и Бенчо Бенчев /с бялото сако/.
Кон с капаци: публикува:
16 Август 2018 | 17:19
"Безпартийният" - "нито знае,нито е чул,нито пък е видял".Но се води за носа от "Само ГЕРБ!"
до "Безпартиен" публикува:
16 Август 2018 | 17:09
Ей,"безпартиен" или "безпартийна",че Икономов е направил ул. "Гоце Делчев" да изглежда красиво,НИКОЙ НЕ ОТРИЧА! Но с цената на какво??? Кьорави ли сте какво стана с всички останали наоколо??? И колко е ЕФЕКТИВНО две съседни,успоредни улици да са затворени /пешеходни/? Какво ще стане със съседните??? Толкова ли ви е сладко да му лижете гъзът на Икономов,та не виждате действителността,заслепени от неговото "величие"?На един лаком,ненаситен,алчен,мегаломан...Вие сте умопомрачени от кой знае каква заплата,която може да е съвсем друга при други обстоятелства.
До гражданската квота публикува:
16 Август 2018 | 14:24
Ами то и ВМРО вече умре и там никаква активност. Двама трима човека целувахте жезъло на кмето и вече сте в джаза, апа ония просяци останалите да го духаа. Ако де то иде видов ден, че урочясате и вия. Че сте употребени и изфърлени
Селска квота публикува:
16 Август 2018 | 12:00
Да се надяваме,че "Гражданската квота" не е толкова "не ориентирана" както "безпартииният". Или поне да не правят "обикновеният гражданин" на малоумен.Въпросите са много,на които едва ли някой ще се затрудни да отговори.Нима не знаете бе,скъпи ми гербаджии от КОГА и ЗАЩО г-н Баряков стана председател на общинския съвет??? И доколкото "имам някакви познания" на по-високо ниво г-н Сидеров,г-н Каракачанов,г-н Симеонов също участват в управлението на държавата наречена България.Въпросите са хиляди,но всички си имат отговор.Та дори и за чешмата - защо точно на този набор-точно на тази улица и т. н....Та предлагам да не си задаваме излишни и прости въпроси,на които всеки би си отговорил с лекота.
Банско публикува:
16 Август 2018 | 00:09
"Заедно за община Банско" са най-големите врагове на г.н Икономов.Надявам се да прогледне
Гражданска квота публикува:
16 Август 2018 | 00:04
Кои са от ББЦ и Атака? Некаква активност от техна страна?Ние обикновените граждани не ги разпознаваме.Ами ,доколкото имам някакви познания, то гт-н Баряков е от ВМРО.
Безпартиен публикува:
15 Август 2018 | 23:58
Престанете с политиките.Кой бил или не?Дори и не съм погледнал, кой е на снимките.Радвайте се на направеното.Красиво,характерно за нашия роден град.
Гоце публикува:
15 Август 2018 | 20:50
В Банско от близо година вече няма ВМРО
Отговор публикува:
15 Август 2018 | 17:42
Отзад напред:Кой Ви каза,че в Струма и Пиринско има журналисти?Отдавна няма такива.Още повече "мислещи".Пишештите сега са клакьори подвластни на управляващите.Нима не виждате?!А всичко написано преди това е самата истина!Личните интереси преди всичко и над всичко.Интересното е каква ще бъде трайността на такава симбиоза?! Подкрепата се крепи единствено от страх от уволнение и орязване на на пикливи привилегии.
Въпрос публикува:
15 Август 2018 | 17:06
Успя ли кметът Икономов да разбие основната си опозиционна единица - коалиция "Заедно за община Банско" за да си осигури пълен комфорт и още един мандат? Прави впечатление, че в последните няколко месеца на всички мероприятия присъстват едни същи три- четири лица от коалицията, а болшинството липсват. Дори и на честванията по случай Илинденско - преображенското въстание липсваха основни играчи от гражданската квота, липсваха и ББЦ, Атака и ВМРО. Днес при откриването на улица Гоце Делчев съмнението се затвърди. Дали причината е липсата на бившия кмет или вече някои хора решиха да сложат личните интереси пред каузата ? Оставям журналистите от Пиринско и Струма да помислят по въпроса..!

Добавете Вашия коментар

TOP