Преподавателката по английски език в СУИЧЕ-Благоевград Ел. Лазарова стана майка за трети път

26 Юли 2017 | 13:42
0 коментара
Общество

Преподавателката по английски език в СУИЧЕ Св. "Климент Охридски” в Благоевград Елеонора Лазарова стана майка за трети път.

Детска глъч огласи за трети път дома на преподавателката по английски език в СУИЧЕ „Климент Охридски” в Благоевград Елеонора Лазарова. От няколко дни, тя и съпругът й, заедно с другите им две деца Илиян и Никифор се радват на здраво момченце, родено в Майчин дом в столицата. Малкият юнак, който носи името Паоло се появи на бял свят в 16:05 часа на 19 юли с перфектните размери от 3 кг.и 700 гр. и 53 см, Бебешока изплака под вещото ръководството на лекарите от Майчин дом - д-р Светозар Славов, д-р Димитър Митев, д-р Станкова, както и акушерката Хюсеин. Часове след като бяха изписани от болницата, развълнуваната майка Елеонора написа ентусиазирано във фейсбук:

„Бебе Паоло днес тръгна по дългия път на живота, сгушен в любещите ръце на татко и батковците- няма такова щастие”! Поста и в социалната мрежа събра стотици харесвания, а колеги и приятели обсипаха стената и с поздравления и картички по случай щастливото събитие.

Специално за читателите на Pirinsko. com, преподавателката поясни, че името на най – новия член на семейството било дадено от баща му, който преди време бил луд фен на италианския футболист от близкото минало Паоло Малдини.

„Не избирах екип, не платих и стотинка за раждане и болничен престой. Таксата за избор на екип сега е двойна, когато раждах втория си син Никифор преди 8 години през 2009, платих 450 лв за избор на екип, в цената влизаше епидурална упойка и настаняване в стая, където бебето е при теб Днес цената за избор на екип е 900 лв, вип-стаите са по 40 лв на нощ, аз бях решила да платя 250 лв за епидурална упойка, но тя се поствяла на 4 см разкритие, а аз слязох с 8 (от клизмата съм направила 7+1), не само нямаше време за нея, но щеше да забави раждането. Много съм доволна от екипа, и както обичам да казвам, когато ме питат избирала ли съм екип- не, екипът избра мен”, заключи Елеонора Лазарова.

По думите и, безспорно обаче най – ентусиазирани от появата на Паоло са двамата батковци, които не се отделят от братчето си.

„Големият батко всеки следобед му свири на китара любимите инструментали, които слушаше още в утробата и риташе на определени песни и парчета, докато репетира (той свири по 2 часа на ден извън общите репетиции) ние се кърмим и спим в стаята му. Вечер е ред на малкия батко, който помага при къпането, масажа и обличането, след това чете приказки на бебока за лека нощ”, каза още тя.

„Паоло е нашето малко чудо, нашата благословия ! Дай Боже всекиму такава радост”, повече от доволна заключи Елеонора Лазарова.

 

 

 

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP