Преподаватели и бивши директори на училища в Пиринско напъват за старши експерти в РУО Благоевград

04 Август 2017 | 17:38
0 коментара
Общество

Преподавателката в 8 – мо СУ „ Арсени Костенцев” в Благоевград Юлияна Христова и колежката и Красимира Попдимитрова се впускат в битка за старши инспектори по Български език и литература в РУО в града. Конкурсът ще се порведе на 29 август от 10 часа сутринта.

Славка Манева, Василка Петрова, Блажка Дукова, Силвия Иванова, Кирилка Павлова, бивша директорка на гимназията по туризъм и лека промишленост са допуснати за участие в конкурса за старши експерти по математика, от подалите документи за него отпада само Юлвие Гущерова, дългогодишна служителка в Социално подпомагане. По думите на шефът на РУО в Благоевград Ивайло Златанов, тя няма няма нужния професионален опит и едногодишен стаж като учител.

На конкурс за за старши инспектори по организация на средното образование / ОСО / пък са допуснати 10 кандидати. Там ще мерят : Василка Петрова, Вера Влахова бивш директор на гимназия в Сандански,, Анета Стоянова, Живка Юрукова, Соня Георгиева, Людмила Цикловска, директор на училището в Долно Осеново, Мария Гоцина учителка по философия в Пето училище в Благоевград, Златка Манова и Кирилка Павлова. Конкурсите по ОСО и математика са съответно на 15 и 16 август от 10 часа.

Добавете Вашия коментар

TOP