Премиерът Борисов на крак при Лазар Причкапов за 80-годишния му юбилей

28 Февруари 2020 | 17:03
0 коментара
Хайлайф

80-годишен юбилей ще посрещне утре бившият кмет Лазар Причкапов. Той ще вдигне наздравица заедно със семейството си и с много близки и приятели.

Сред поканените е и премиерът Бойко Борисов, който неведнъж е признавал, че се е учил на политика от Причкапов. Поканата от няколко дни е на бюрото на министър-председателя.

„Поканил съм хора, с които взаимно си вярваме, с които сме вършили работата, която са очаквали от нас. Няма значение партията, сред гостите е и Костадин Хаджигаев, който дълги години бе начело на ГЕРБ в Пиринско. Не съм пропуснал да поканя и всички видове началници. Право на всеки е обаче да реши дали ще дойде и ще уважи моя юбилей”, коментира бившият кмет на Благоевград. Той уточни, че с организацията на тържеството се е заело цялото му семейство.

Роденият на 29 февруари 1940 година Причкапов на практика посреща свой рожден ден точно на рождената си дата едва за 20-и път.

„Не мога да кажа, че се чувствам чак като 20-годишен, но се чувствам отлично. Радвам се, че стигнах до тази сериозна възраст и натрупах много мъдрост. За всички тези години никому нищо не дължа, нито пък на мен някой е длъжник. И нищо даром не съм получил, а всичко съм извоювал с работата си и способоностите си”, каза още Лазар Причкапов. /ilinden press/

Добавете Вашия коментар

TOP