Премиерът Бойко Борисов ще отговаря на въпросите на народа тази вечер

14 Февруари 2018 | 05:49
3 коментара
Политика

Премиерът Бойко Борисов ще отговаря на въпросите на народа на 14 февруари вечерта. Вместо наздравица за Трифон Зарезан и/или св. Валентин, министър-председателят ще се изправи пред Антон Хекимян в специалното издание на рубриката „#Питай…“. Предаването, което ще се излъчи на живо, ще започне веднага след централната емисия на bTV Новините в 19,25 ч. 

Пред водещия Антон Хекимян в ефира на bTV Борисов ще отговаря за въпроси за стабилността на управлението, Истанбулската конвенция, стабилността на Балканите и българското европредседателство.

Зрителите могат да задават въпроси към Бойко Борисов до 14 февруари включително като коментар под статията, както и във Facebook страницата на bTV Новините.

Редакцията с най-голямо доверие в България реализира за пореден път интерактивната поредица „#Питай…“. Изданията ѝ традиционно събират над 1 милион зрители пред екрана на bTV и са сред най-гледаните актуални предавания в телевизионния ефир у нас, съобщиха от телевизията.

Специалното издание „Питай премиера” ще се излъчва на живо в ефира на bTV, bTV Радио, както и онлайн на btvnovinite.bg.

Добавени коментари

28 публикува:
15 Февруари 2018 | 09:42
Като гледам каква физиономия е извадил на селски хитрец, мога да предвидя какви ще му са отговорите - ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кирил публикува:
14 Февруари 2018 | 15:11
Защо не отриват приемни по места от премиера.
Пемиера пита публикува:
14 Февруари 2018 | 14:45
Мога да ви напиша отговорите на въпросите още сега!

Добавете Вашия коментар

TOP