Премиерата на "Ванга - човек и феномен" ще е единствената прожекция на филма

21 Май 2019 | 19:45
0 коментара
Култура

Единствената прожекция на документалния 70-минутен разказ на режисьора Стоян Петров "Ванга - човек и феномен" ще се състои в Зала 1 на НДК, на 19 юни от 19.00 часа, съобщиха организаторите на събитието.

Чувани и нечувани досега пророчества на световноизвестната българска ясновидка Ванга ще бъдат показани в документалната продукция "Ванга - човек и феномен".

Вдъхновител на филма е популярният руски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който преди години се среща с Ванга в Рупите благодарение на сегашния сценарист и режисьор на продукцията- Стоян Петров.

Наред с известните вече предсказания на пророчицата - за трагедията в Сирия, за избора на първия чернокож президент на САЩ - Барак Обама, за кошмара от пламъците на Нотр Дам, във "Ванга - човек и феномен" ще бъдат показани архивни кадри за бъдещето на Русия, България, Америка, Япония и света.

Документалният разказ, който включва редица интересни интервюта с очевидци показва как Ванга не е спестявала истини и на политиците.

Лично на Леонид Брежнев тя казва, че след няколко години ще бъде избран за Генерален секретар на Компартията на СССР.

Премиерата на "Ванга - човек и феномен" ще бъде съпътствана и от няколко музикални изпълнения на любимите македонски песни на пророчицата, изпълнени от певеца Илия Луков.

Добавете Вашия коментар

TOP