Преизбраха лидерите на БСП в Банско и Белица - Костадин Дурчов и Христо Дунгьов

27 Март 2016 | 19:42
2 коментара
Общество
Преизбраха лидерите на БСП в Банско и Белица - Костадин Дурчов и Христо Дунгьов

Дългогодишният председател на БСП в община Белица бе преизбран. Христо Дунгьов получи доверието на съпартийците си за пореден мандат начело на червената партия в общината, съобщава Инфомрежа.

Той бе избран по време на общинска отчетно-изборна конференция, проведена в събота. Сред официалните гости бяха народният представител Кристиан Вигенин и бившият депутат Емил Костадинов. Партийния форум уважиха и заместник-кметът на Белица Сабит Гагъм и председателят на Общинския съвет Ахмед Ахмед, които са от ДПС.

Ахмед Ахмед благодари за поканата на общинския председател Христо Дунгьов да присъства на конференцията. Той отправи поздрав към делегатите и пожела спорна и ползотворна съвместна работа в името на община Белица и нейните жители.

За председател на Националния съвет на БСП делегатите номинираха тримата кандидати, предложени от основните партийни организации - Михаил Миков, Корнелия Нинова и Драгомир Стойнев.

Емил Костадинов получи номинация за член на НС на БСП, а настоящият общински съветник от БСП в Белица Георги Манолов бе номиниран за член на националната общопартийна контролна комисия.

Избран бе и нов Общински съвет на БСП в Белица, съставен от 19 членове. 

"БСП трябва да се докаже като полезна партия, която е близо до хората и решава техните проблеми и като партия на бъдещето, която може да предложи цялостен ляв проект за развитието на ‎България", заяви Кристиан Вигенин на конференцията в Белица. 

Депутатът бе гост и на отчетно-изборната конференция на БСП в Банско, на която също бе преизбран досегашният лидер Костадин Дурчов.

Социалистите в Банско номинираха за национален председател на столетницата Михаил Миков. На конференцията присъстваше и областният лидер на партията Юлиян Гошев. 

"Новото ръководство на БСП трябва да създаде позитивна атмосфера в партията след конгреса, да спрат вътрешните битки, да засили опозиционната си работа и заедно с това да даде реално съдържание на заявения ляв курс в политиката", подчерта на форума депутатът Вигенин. 

Преизбраха лидерите на БСП в Банско и Белица - Костадин Дурчов и Христо Дунгьов

Добавени коментари

БАНЦКАЛИЯ публикува:
27 Март 2016 | 21:58
С МИХОВ ВОДАЧ КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ ПОСИНЯ!А НАШИЯ ДРУГАР ОТ БАНСКО МУ КРЕПИ САРОШКИТЕ МАДЕ!НА СЛЕДВАШИ ИЗБОРИ И 10 ДЕПУТАТА НЕМА ДА ВКАРАТЕ!САМО ЗА ВАШИТЕ КАРИЕРИ МИСЛИТЕ!В БСП НИЩО СОЦИАЛНО НЕ ОСТАНА!УСПЕХ
Беличанин публикува:
27 Март 2016 | 21:06
Тоя Гошо Манолов подлогата мръсна срам нема,поканили ДПС за почетни гости.Такъв срам не е имало в партизанска Белица.Резаните да му разпорат мазния г.з

Добавете Вашия коментар

TOP