Предстои пълнолуние в Скорпион: идва страстен период, изпълнен с отговори

17 Май 2019 | 18:21
0 коментара
Любопитно

Пълнолунието ще настъпи на 19.05.19г. около 00:10ч. в края на знака и ще бъде по оста Скорпион - Телец, така че ще засегне и Телците, най-вече тези от последната декада.

С какво се характеризира Луната в страстния и опасен Скорпион?

Ще се пробудят интуицията и виденията. Това се дължи не само на Скорпиона, но и на връзката й с нощта, така богата на видения, а и на преживявания за някои от нас... със съня и човешките мечти. 

Сънищата, както е известно, често водят до решения и отговори на много въпроси. Също така се смята, че с тяхна помощ подсъзнанието обработва нужната ни информация, за да се справим с текущите си житейски дилеми.

А, Скорпионът е цар на мощната трансформацията и проницателност. Наред с това е майстор на обаянието, секса, съзнаване нуждите на другия и тайните.. Добре е да използваме също така и волята си, която ще бъде засилена през това Пълнолуние, за осъществяването на трудни и дългоочаквани промяни, от които се нуждаем.

Това водно Пълнолуние ще ни потопи надълбоко - в емоции, чувства, преживявания, усещания. Отдайте им се и душевно и плътски - все пак и земния Телец участва!

Обърнете се към себе си и си припомнете, че сигурността и спокойствието идват отвътре. Това е важно, защото в природата на Скорпиона е да се държи ревниво, собственически, властно и отмъстително. Пълнолунието в този знак акцентира върху целия този спектър от емоции, така характерни за знака.

Пълната луна ще бъде срещу една много силна, фиксирана звезда - Алгол.

А, когато тя активира някоя лична планета, можем да се чувстваме толкова непобедими - като главата на Медуза. Според древната митология - кръвта от лявата страна на Медуза е била отровна, а кръвта от дясната й страна е била използвана за лечение. Това напомня, че властта идва с отговорност. Може да използвате силата си, за да се отровите или да се излекувате!

Алгол срещу Луната...Тази комбинация ще направи това Пълнолунието в Скорпион запомнящо се!

Добавете Вашия коментар

TOP