Предстои премахване на неузаконени кабели на частна фирма в село Кулата

18 Септември 2018 | 13:37
3 коментара
Общество

 Община Петрич трябва да изпълни влязло в сила съдебно решение за премахване на електронно – съобщителна мрежа в село Кулата за доставка на интернет и телевизионен сигнал .

Тя е изградена от частната фирма „Вайтъл - И”ЕООД, без необходимите разрешения и задължителни строителни книжа, без съгласието на собственика – Община Петрич.

Става въпрос за въздушни и подземни електронни съобщителни мрежи, състоящи се от единични кабели и разпределителни кутии. Същите са монтирани над тротоари, зелени площи, под и над улици в село Кулата. Имотите, върху които са разположени съоръженията са публична общинска собственост и няма разрешение за поставянето им.

В тази връзка са изготвени констативни протоколи, които удостоверяват това и е издадена заповед от кмета Димитър Бръчков за премахване на съоръженията в село Кулата. Това ще стане на 20.09.2017 г., четвъртък.

Заповедта на кмета е от месец юни тази година.

Добавени коментари

Pari публикува:
18 Септември 2018 | 18:49
Обществена тайна е че Бацанова е платила на Кмета Димитър Бръчков за да свърши работа
незапознат публикува:
18 Септември 2018 | 15:42
Всичко е за пари ... тия от общината да яки алчаци
zapoznat публикува:
18 Септември 2018 | 14:46
Новини без име на тоя къде ги побликува нали знаете кой ги пуска?,треторазрядни измислени сайтове като вашия.Защо не пишете как е осъден Кмета и Главния архитект на община Петрич за незаконни действия в подкрепа на Общински съветник от Петрич?.Скоро всичко ще излезе на светло!

Добавете Вашия коментар

TOP