Председателят на Асоциацията на спешните медици в Пиринско Марин Вълков чукна 62 г. на огледалната дата 10.01

13 Януари 2018 | 08:21
1 коментара
Хайлайф

Председателят на Асоциацията на работещите в Спешна помощ в Пиринско и на Сдружението на фелдшерите Марин Вълков посрещна 62-ия си рожден ден в работна атмосфера в благоевградския филиал.

Рожденикът, който е отдал повече от 35 години в спасяване на човешки живот сред воя на сирените, е пример за природосъобразен начин на живот, не пие и не пуши и е в отлична форма, затова и хората го възприемат като поне с десетилетие по-млад. Навръх рождения си ден Вълков бе дежурен и оказваше първа помощ на пациенти /на снимката/, а вечерта отбеляза празника си с най-близките си хора – майка си Поликсена, брат си Стефан и фамилията.

Спешният медик не пропусна да почерпи колегите си с вкусни сладкиши, а те му пожелаха да остане с лидерски и силен дух и все така всеотдаен в тежката и хуманна професия. Признателни пациенти и приятели го обсипаха в социалната мрежа с пожелания за здраве, още много пътешествия в чужбина и да запази страстта си към пътуване и разглеждане на исторически забележителности.

Приятелите му подчертаха, че рождената му дата 10.01. е огледално число, което символизира благородство и лидерски качества.Струма

Добавени коментари

Колега публикува:
13 Януари 2018 | 11:48
Пример за подръжание ..... Не пие , не пуши .......и по жени не ходи ;) ;)

Добавете Вашия коментар

TOP