Предпразнично! Момците в Пиринско го удариха на любов, хвърлят стръв с прималиви оферти

11 Декември 2018 | 17:51
0 коментара
Любопитно

Момците в Пиринско го удариха на любов в интренет, видя репортер на Pirinsko.com.

За разлика от децата обаче, които по това време на годината пишат нетърпеливо писма до Дядо Коледа, мъжете заляха виртуалното пространството с нестандартни предложения за секс.

Явно, предстоящите коледно – новогодишни празници до такава степен са разнежнили и размекнали мъжката половина, че те са готови на абсолютно всичко само за да получат час или два топлина и ласки.

Това, което прави най – силно впечатление в обявите им е факта, че абсолютно всички зажаднели за любов мъжлета са готови да си платят солидно за евентуална женска компания.

По този начин, офертите им в популярен бг сайт се приемат доста сериозно и от жените, които пък от своя страна повече от възхитени пускат любопитни коментари под предложенията на мачовците  разпалвайки още повече тяхното въображение.

„Предлагам по 300 лв на млада дама с/у среща/и тези дни по празниците - до 01.01.2019. Моля без професионалистки, масажистки и т.н.”, пише 36 – годишен господин от Благоевград, който уточнява, че търси душевен комфорт и топлина.

33 – годишен пък написа: „Търся момиче за реални забавления срещу подпомагане от моя страна. Може и две приятелки. За предпочитане да са със слабо и/или атлетично телосложение. Аз съм млад, атлетичен и симпатичен. Изключително коректен и дискретен съм, очаквам същото от ваша страна”!

43 – годишен бизнесмен от Банско нагря на макс мрежата с обявата:

„Здравейте. 
Търся добре изглеждаща дама за неангажиращи срещи, срещу финансово подпомагане от моя страна. 
Обявата не е за проститутки и моля такива да я подминават и да не ми пишат! 
Обявата е ориентирана за жени които искат да си помогнат финансово и са наясно със себе си и с желанията си. 
Държа на дискретност, коректност и добро, позитивно и приятелско отношение. Възрастта не е от значение. 
Може срещата да е еднократна или с дългосрочна перспектива. Това зависи изцяло от вас. Може първата среща да бъде за запознаване и опознаване и след това ако има взаимно съгласие и симпатия може и нещо повече. Не искам да пиша за себе си. Защото мога да се изкарам идеалния мъж. А това надали е така. Единствено ще кажа, че съм реален, нормален и земен. Ако моята обява ви е заинтригувала може да се свържете с мен с формата за контакти. Ще ви отговора на всички въпроси”, конкретизира той.

Обявлението му бе прочетено над 10 000 пъти за около час и отприщи редица коментари в социалната мрежа.

Самотата явно сериозно е налегнала и петричани и санданчани, които подобно на благоевградчани и банскалии също не пропуснаха да публикуват редица оферти с предложения.

„Търся секси момиче  в Петрич или близо, плащам колко е необходимо” , заявява 43 – годишен от града.

32 – годишният Антон от Мелник пък срази с обявата:

„Аз съм Антон на 32г. Предлагам френска наслада на дами, които харесват това удоволствие, но по една или друга причина не могат да го получат. Предложението важи за гр. Сандански и околните населени места и за такива които могат да пътуват до тях. И се отнася само за дами”!, заключва той.

Каквото и да си говорим обаче е факт, че с всяка изминала година според статистиката броя на самотните хора расте. Според експертите най – тежко е по празниците.

И именно заради това, празниците са времето, в което самотниците без реални приятели усилено търсят виртуални такива.

Чатове и форуми се пълнят с хора, които търсят сродни души, за да си поговорят, или просто да убият времето..

Добавете Вашия коментар

TOP