Предизборните удари в Благоевград започнаха

17 Март 2015 | 06:57
3 коментара
Общество

Кристиан Вигенин: Екипът „Камбитов“ се разпада

 

Атанас Камбитов: Екипът за това е екип, за да не зависи само от един човек

Предизборните удари в Благоевград започнаха. На днешната си пресконференция червеният депутата Кристиан Вигенин атакува кмета Атанас Камбитов.

„Екипът на кмета Камбитов се разпада само няколко месеца преди местните избори“, каза народният представител и подчерта, че има много въпроси около внезапната оставка зам.-кмета Валери Смиленов.

Вигенин каза още, че разполага с информация, че определена фирма ще спечели предстоящ конкурс за уличното осветление в Благоевград, а всички останали, които не е трябвало да го спечелят, са били деквалифицирани.

Градоначалникът на Благоевград Атанас Камбитов не закъсня със своя отговор и опроверга с официални данни твърдения на червения депутат, че до дни очаква определена фирма да спечели конкурса за уличното осветление в града.

 

Ето и изявлението на градоначалника Атанас Камбитов:

"С няколко думи, защото не мисля, че трябва да обръщам повече внимание. Относно твърденията за разпадане на екипа Камбитов, екипът за това е екип, за да не зависи само от един човек.

Екипът за това е екип, за да се променя и усъвършенства в работата си. А отговорността на ръководителя е да взема решенията, за да бъде той успешен. Няма по показателен пример от БСП - Благоевград за разпаднал се екип и изборните резултати са ярко потвърждение.

Колкото до това, че е привлечен външен човек за заместник кмет, и по това съдим за експертния потенциал на ГЕРБ, какво да кажем за областната организация на БСП, след като представителя и в парламента е човек, който няма нищо общо с нашия край.

Изненадан съм от ясновидските способности кой ще спечели публичната покана ( а не конкурс) за уличното осветление.

Ще кажа, че днес е 16 март, а протоколът потвърждаващ победителя в процедурата е от дата 4 март. На същата дата е качен на сайта на община Благоевград и е достъпна публична информация.

Но е нормално г-н Вигенин да не е запознат или да е подведен, защото все пак не е от града и не познава проблемите и ежедневието на нашия град".

Добавени коментари

гражданин публикува:
17 Март 2015 | 21:00
Вигенин не е от Благоевград, но Паскалев.......... Ше те отвее, като вятър перце.
123 публикува:
17 Март 2015 | 20:58
Камбитов е червей, спрямо Вигенин. Този мазник Камбитов за нищо не става, освен за крадец. Но ще му дойде времето, кучката ще му откъсне главата.
Гражданин публикува:
17 Март 2015 | 08:00
поредната червена гнида хахахахахахахаха този добре ли е та нали се сещате че камбитов е класи над този и разликата име в пъти по различна камбитов не си знае жените а вагината мъжете. Лек ден ставам от компа че трябва да работа.

Добавете Вашия коментар

TOP