Предизборните срещи в Симитлийско продължават

12 Октомври 2019 | 11:05
1 коментара
Политика

Изборно време е. 27 октомври е денят, в който ще имаме възможността да дадем своя глас на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019.

На откриването на предизборната кампания на 27 септември, кметът на Община Симитли – Апостол Апостолов обеща, че заедно със своя екип и кандидатите за общински съветници ще посетят всяко едно населено място в общината, за да чуят проблемите и желанията на хората.

Обещанието вече е в действие. Втора предизборна среща проведоха кметът – Апостол Апостолов, заедно със своя екип и кандидатите за общински съветници от листата на „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“, на която той самият е водач.

Вчера, в 18:30 часа жителите на улица „Илинден“ имаха възможността да споделят всичко онова, което ги вълнува, да зададат всеки един въпрос, на който искат да получат отговор, както и да се запознаят лично с кандидатите за общински съветници.

„Да бъда единствения кандидат за кмет е много задължаващо според мен. Това означава, че аз и моя екип трябва да вдигнем летвата още по-високо в следващия мандат и да се опитаме да осъществим и най-смелите мечти на хората в Община Симитли“ – с тези думи Апостол Апостолов откри предизборната среща.

Зададените вчера въпроси бяха от по-общо естество, а оплаквания нямаше, което само по себе си показва, че хората са доволни от работата на кмета и неговия екип.

„Ще продължим да работим, както досега – по всяко едно направление. Ще работим по изграждането на нова 100-процентова инфраструктура – улици и ВиК мрежа. Ще развиваме все повече спортната инфраструктура в нашия град. Ще работим по създаването на още по-добър микроклимат за бизнеса на територията на нашата община. Няма да спрем да строим нови и да поддържаме старите черкви и параклиси. Ще рекламираме природните забележителности на Община Симитли, с което ще привлечем повече туристи. Основна цел за следващия мандат е и изграждането на национална рафтинг база. Друг основен приоритет е изграждането на иднустриална зона на територията на бившите погреби. И не на последно място, да отбележим още един път, че през следващата година започва изграждането на нов мост, с модерен европейски облик, свързващ двата квартала на града“, отбелязаха още Апостол Апостолов и неговият екип на срещата.

Предизборните срещи не свършват, а тепърва започват. Хората от всяко едно населено място ще имат възможността да изкажат проблемите и желанията си и да зададат въпросите си.

Добавени коментари

Шишарко публикува:
12 Октомври 2019 | 19:34
А какво стана със "Суджукгейт"? Изборите дойдоха, а ние чакаме...А после няма да има смисъл.

Добавете Вашия коментар

TOP