Преди 26 януари: Тръгва телевизията на БСП

17 Януари 2019 | 18:37
0 коментара
Политика

Председателят на БСП Корнелия Нинова е представила пред областните председатели на партията готовността за старта на Българска свободна телевизия.

Тя започва излъчване преди Конгреса, който ще се състои на 26 януари т.г., съобщават от БСП.

С представителите на структурите от цялата страна са били обсъдени задачите пред партията за 2019 г., предстоящите европейски, местни избори, както и възможни предсрочни парламентарни избори. 

"Ние сме първата партия в България, която излиза с платформа за европейските избори. Веднага след като Конгресът я приеме, тя трябва да се представя и обяснява на хората. Тези избори са важни, не само защото ще предопределят промяната в Европа, но и защото при наша победа, ще сложат край на статуквото в България, на правителството на Борисов и ще дадат възможност за промяна и тук", е заявила Корнелия Нинова.

Във връзка с предстоящите местни избори е било обсъдено как "Визия за България" да бъде разработена във визия за всеки регион и община. Да се представят начините за решаване на наболели местни проблеми, е изискало ръководството от областните структури.
 

Добавете Вашия коментар

TOP