Пребиха главния съдия на мача "Мусала" (Рила) и "Марек 1919" в гр. Рила

16 Октомври 2018 | 05:02
0 коментара
Общество

С побой над главния съдия на мача "Мусала" (Рила) и "Марек 1919" приключи срещата от поредния кръг в регионалната група. Двубоят се игра в Рила и бе прекратен в 70-ата минута, при резултат 2;2. Причината бе групов протест на домакините с нанасяне на удари по главния съдия Красимир Кирилов от Бобов дол. Очаква се решението на ЗС на БФВ, които вероятно ще присъдят служебна победа за дупничани 5:0.

Резултатът бе открит в 34-ата минута след меле в наказателното поле на домакините, в което най-съобразителен се оказа Васил Караколев, който прати топката в мрежата. В 42-ата минута, домакините успяха да изравнят и при 1;1 двата отбора се оттеглиха на почивка. В 50-ата минута, след игра с ръка на Светослав Соколов, реферът отсъди дузпа за домакините, които я отбелязаха и поведоха с 2;1. Радостта им обаче бе кратка.

В 59-ата минута техен играч получи втори жълт, респективно червен картон и "Мусала" останаха с 10 човека. Само 2 минути по-късно Петьо Иванов изравни. Нервите вече бяха опънати и след още 10 минути игра, втори играч на домакините бе изгонен. Последва групов протест и удари по главния съдия Кирилов. Наложи се намесата и на полицията, която предотврати по-батални сцени.

Двубоят е прекратен, а гостите от Дупница са напуснали безпрепятствено, информират от полицията, която работи по случая.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP