Празнуват световния ден на снега в Банско

18 Януари 2020 | 14:24
0 коментара
Общество

На 20 януари надуваем замък, топли напитки, музика и лакомства очакват любителите на ски и гостите на Бъндеришка поляна над Банско в Световния ден на снега. После, на 25 и 26, е ред на световното първенство по ски за жени - пак там.

Празникът събира любителите на планината, снега и зимните спортове в целия свят, а първият планински курорт в България ще се включи в него с много забавления за цялото семейство. Надуваем замък, топли напитки, музика и лакомства очакват гостите на Бъндеришка поляна над Банско. Дневните карти за лифтовете в Банско за всички деца до 12-годишна възраст ще струват само един лев. Събитието е част от кампанията на Международната Ски Асоциация, наречена „Доведете децата при снега”. Отбелязва се в много точки на света като годишен фестивал на снега за деца и техните семейства.

На 25.01.2020 малко преди обед ще е спускането (DH), а на следващия ден ни очаква супергигантски слалом (SG). Ако искате да се потопите в магията на най-комерсиалния бял спорт, можете да закупите билети за трибуните на Бъндеришка поляна и да наблюдавате на живо най-значимото спортно събитие за годината в България.

Добавете Вашия коментар

TOP