Празнично настроение завладя Разлог на 1 юни!

01 Юни 2018 | 15:59
4 коментара
Култура

В прекрасен, весел и пъстър се превърна днешния ден за децата на Разлог.

По традиция празникът бе отбелязан с незабравима веселба, организирана от община Разлог. Тя се състоя в градския парк и събра стотици деца, които се забавляваха.

Програмата започна с прочутата и обичана приказка, превърната в театрално – музикален спектакъл - „Красавицата и звярът“. На представлението се насладиха възпитаниците на детски градини и училища на територията на Разлог, както и мнозина жители и гости на града.

Пъстра програма очаква малчугани през целия празничния петък. С много изненади, детски усмивки, игри и забавления ще продължи Деня на детето.

Добавени коментари

Marin публикува:
03 Юни 2018 | 14:37
Neka si tuaa dudi qzoveco tefiko pa v bansko dudka i tase gue tava sa opravata na grado DA VI EBA MACHATA
Иван публикува:
03 Юни 2018 | 14:23
Сложете си Пикасо примерно, не позорете България, достатъчно я оцвъкахте!
Иван публикува:
03 Юни 2018 | 14:19
Това е гавра, аз предлагам всеки корумпиран долен плужек, назначен за кмет, просто да махне Левски над коженото си кресло (защото това е модата на Б.Б. от Б), и да не позори името и паметта му. АПЕЛ!
Ботев публикува:
02 Юни 2018 | 00:14
Дълбок поклон пред героите дали кръвта и живота си, за да дойде след толкова години тази позорна грозна сган, дълбок поклон пред Ботев, Левски, Бенковски, Капитан Петко Войвода и всички други знайни и незнайни, които ако ни видят днес... няма да се обърнат, по скоро ще направят задно салто. Срам и позор ГРОБ! Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата са ни вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава БеЕмВе. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. ...Спи Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си разпънати на кръст.

Добавете Вашия коментар

TOP