Празничната седмица в Банско продължава

02 Октомври 2019 | 14:10
6 коментара
Култура

Вторият ден от празничната седмица събра в Дома на изкуствата, любители на красотата на града, под различни форми.

Във вторник в 17.00ч. бе открита изложбата на оръжия с дръзкото име „Дето срещнат душманин със куршум да го поздравят, а пък със сабя помилват”.

Експонатите привлякоха интереса на присъстващите с ценността и автентичността си. Военни униформи от миналото допълваха „хладните” оръжия, а Светла Барякова – директор на музея, върна с речта си посетителите, в славните времена на герои, битки и достойни за почит събития, които описаха с песен група „Бански старчета”.

В другата зала, бе подредена фото-изложба на участниците в конкурса „Красивите градини на Банско”. В него участваха тези, които обичат красотата, цветята и най-вече – градините си. Хората, които отделят внимание и грижи, за да превърнат пространствата около домовете си – в цветна, жива картина.

Цветята са смеха на Земята и организаторите, от Община Банско благодариха, на всички участници, че постоянно предизвикват усмивката и. Победителите получиха красиви пакети с цветя, които да допълнят създаваното от тях цветно съвършенство. 

Добавени коментари

Едничка от Банско публикува:
03 Октомври 2019 | 19:11
Боянова се обади и на нас, заплаши че ако не глауваме за Икономов, ще има последици за нас, както и че не тя, а Венета Тенева щяла да се занимава с семейството ни . Твърдеше че Венета е опасна и ако се настори против нас никой не може я спре.
Фен на Банско публикува:
03 Октомври 2019 | 12:56
Ей,това шубето е голяма работа.Толкова е завладяло Жоро,че и Савеклиева го рекламира.Ей,няма как и Кремен да не гласува за него щом цялата техника на ВиК Банско и Разлог работи там.
Сашева публикува:
02 Октомври 2019 | 22:34
В завода ни Райна Икономова донесе брошури на ГЕРБ и ни задължи да ги вземем, твърдеше че завода работи благодарение на ГЕРБ и Икономов. Каза ни , че след изборите ще се разбере кой не е гласувал за тех и ще ни уволнят от завода. Сами сме, никой няма зад нас. Реве ни се.
Също и аз публикува:
02 Октомври 2019 | 22:26
Боянова се обади на брат ми, убеждаваше как тя и мъжът и представляват Икономов, записахме я. Каза , че от нас зависи дали ще сме с тях или против тях и че изберем ли второто, ще има последици. Щели да ни спукат от проверки и да ни закрият бизнеса. Не ме страх от заплахите, но мъжът и е наистина опасен, не ми се мисли какво ще стане ако другите се поддадат на страха и икономов дойде пак ...
До Вики публикува:
02 Октомври 2019 | 22:05
Вики, момиче, не всявай паника!!! Деси Клечерова каза че ще прави клада за кадевците, но нали знаеш че това само заплаха!!! Дебеланка да не мислиш че е много смела, а? Естествено че няма да гори никой, успокой се, това е невъзможно. Всяват страх в града, тава е , знаем си ги. Айде спи спкойно и остави банскале да се отърват от пиявиците икономови.
Вики публикува:
02 Октомври 2019 | 21:57
Няма лошо с тези хубави позитивни новини, но защо не пишете как Икономов, Боянова, Тенева и цялата палач тормози и заплашва, деца и възрастни, да гласуват за тях. Защо не кажете на какво сме подложени, на изтребление!!! Тука в Банско е страшно, а никой не обръща внимание! Георги е подивял, бесен и фучащ! Добре сте си вие журналистите, към вас имат уважение!!! А знаете ли че на нас мъжете ни са заплашвани с физическа разправа, децата - подлолжени на психически тормоз?? Знаете ли как Деси Клечерова говори за подкрепящите Кадев, а ??? ЩЯЛА ДА ПРАВИ КЛАДА НА ПЛОЩАДА!!! КОЙ ВЕК СМЕ БЕ ХОРА???? НЯКОЙ ДА НАПРАВИ НЕЩО!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP