Право на отговор! Депутатът от ВМРО Сандански Атанас Стоянов : „Нямам нищо общо с уволнението на Димитър Влахов”

11 Октомври 2017 | 17:34
4 коментара
Общество

Народният представител от ВМРО Сандански, Атанас Стоянов категорично заяви, че няма нищо общо с уволнението на бившият горски стражар от ДГС Катунци, Димитър Влахов.

Изказването му идва, по повод на вчерашното обвинение от ексгорският служител, Димитър Влахов, че именно Атанас Стоянов и Андон Балтаджиев – Бълхата са виновни за уволнението му от работа като горски в ДГС Катунци.

Днес, Атанас Стоянов се свърза с репортер на Pirinsko.com и поиска думата заради така създалата се ситуация.

Той категорично отрече твърденията на Димитър Влахов и още по -категорично заяви:

"Във връзка с инцидента край село Пирин между Димитър Влахов и Андон Балтаджиев, категорично заявявам, че нямам нищо общо и не съм свързан със случая по никакъв начин.Андон Балтаджиев е използвал некоректно и непочтено моето име. Не съм съдействал по никакъв начин, на която и от двете страни по техния строй и по никакъв начин не съм се опитвал да кадрувам във ведомството, в което Димитър Влахов е работил – ДГС Катунци. В тази връзка призовавам, полицейските и разследващите случая органи да разкрият обективната истина и виновните да си понесат отговорността”, лаконичен бе Атанас Стоянов.

Припомняме, че вчера, директно от болничното легло в хирургичното отделение на МБАЛ „Свети Врач” в Сандански, бившият горски стражар, Димитър Влахов, обвини депутатът Атанас Стоянов, че имал пръст в изгонването му от работа.

По думите на Д. Влахов, Андон Балтаджиев го заплашил с уволнение, заедно с депутатът Атанас Стоянов.

Добавени коментари

вихър публикува:
16 Октомври 2017 | 08:24
Мравката и Бълхата са голем тандем
Хихи публикува:
13 Октомври 2017 | 20:48
Мравка Мравка ясно е че и ти си "точен"
Мравчо публикува:
11 Октомври 2017 | 21:30
Айде ,и тия се почнаха!
Опа публикува:
11 Октомври 2017 | 18:03
Айде ся името ви го е замесил Атанас Любенов Влахов и Димитър Георгиев Влахов а тия боклуци пишат да искарат некой лев разбира се хихи

Добавете Вашия коментар

TOP