Позиция на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД - Благоевград

27 Април 2017 | 11:46
0 коментара
Общество

Във връзка с две поредни публикации на сайта regiona.bg, които имаха целта да дискредитират авторитета на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград и управителя на дружеството Ви информираме, че:

ВиК-Благоевград има следната организационна структура:

На основание Договора за възлагане на управление на еднолично търговско дружество с ограничена отговорност с държавно участие в капитала, инж. Росица Димитрова в рамките на правомощията си разработи и утвърди успешно действаща управленческа структура. В оптимизираната структура основните дейности в дружеството са разпределени в две направления - Направление „Производствено-техническо” и Направление „Администрация и финанси”. Така се постигна преразпределение на основни организационно-управленски функции в дейността на няколко ръководители с отговорност за интегрираното управление на целия персонал с цел подобряване на ефективността на работата като цяло.

На пряко подчинение на Управителя са ръководителите на направления, ръководителите на регионални поделения Благоевград, Разлог и Гоце Делчев, главния инженер, главния счетоводител, вътрешния одитор и юрисконсултите от Правния отдел.

Регионално поделение Благоевград включва район Благоевград, район Симитли, ПСПВ Благоевград, ПСОВ Благоевград.

Регионално поделение Разлог включва район Разлог, район Банско, район Белица, район Якоруда и ПСОВ Разлог, ПСОВ Горно Краище.

Регионално поделение Гоце Делчев включва район Гоце Делчев, район Гърмен, район Хаджидимово, район Сатовча и ПСПВ Гоце Делчев, ПСПВ Сатовча, ПСПВ Кочан.

При така създадената организационна структура на дружеството се подобри координацията и изпълнителският капацитет между нивата на управление. Управителят на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД - Благоевград - инж. Димитрова и екипът от служители и работници доставят ежеминутно питейна вода до всяко домакинството на територията на 10 общини с 206 872 потребители на услугата  при население 216 224 души!

Опитите да се представи управителят на Дружеството като безотговорен и лишен от отношение към работата си човек е обидно и уронва неоснователно авторитета му. Тези действия, ние считаме за целенасочени и безпочвени, което не е редно.

Десетките аварии на които се отзовават екипите всеки ден и бързата реакция, говорят за добра организационна структура и успешно ръководство. Всички обаждания към управителя от страна на медиите, винаги са приемани и въпросите им са намирали отговори, което не дава право на когото и да било да преиначава казаното с цел да очерни и дискредитира инж. Димитрова и „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

Моля, всички представители на медиите, които отразяват нашата дейност да го правят обективно и без излишно преиначаване на фактите.

Добавете Вашия коментар

TOP