Позиция на ФК Пирин Благоевград: Не ни намесвайте в политически борби!

09 Септември 2019 | 18:29
1 коментара
Спорт

Ръководството на Пирин Благоевград излезе с официална позиция прези предстоящите местни избори. В нея изрично се казава, че никой не иска името  ФК Пирин да се намесва в политическите борби.

До привържениците на ФК “Пирин” Благоевград,

Скъпи приятели ,

Във връзка с някои медийни публикации свързани с бъдещи инвестиционни намерения, които са обвързани с името на клуба, бихме желали да Ви уверим, че всяка една предприета стъпка е ясно и категорично свързана с професионалното развитие на ФК “Пирин” Благоевград.
Целта пред ръководството на клуба е –  подобряване на условията на труд за първия отбор и ДЮШ, както и постигане на едно по-професионално ниво във всички аспекти – хранене на състезателите, тренировъчен процес, спортни лагери и т.н.
Инвестиционните намерения в тази посока далеч не се изчерпват само със станалите достояние постъпки, чието реализиране е само въпрос на дни. Тепърва предстоят много подобрения по материалната база на клуба, както и увеличаване на броя естествени тренировъчни терени за нуждите на ДЮШ.
В тази връзка искаме да напомним и още веднъж категорично да заявим, че ФК “Пирин” е една от емблемите на Благоевград и от името на всички във футболния клуб да призовем нашата обща тема да не бъде арена на политически борби, защото от тях клубът единствено страда.
Очаквайте още по-добри новини за вече предприети стъпки, за едно по добро бъдеще на нашия любим отбор.Пирин спорт

Добавени коментари

ха ха публикува:
11 Септември 2019 | 10:13
ТАЗИ СВИНКА НЕ ЗНАЕ,КЪДЕ СЕ НАМИРА!

Добавете Вашия коментар

TOP