Потресен: Вонящи европейци предизвикаха сълзи в очите на Ангел Джамбазки

26 Юни 2015 | 09:24
2 коментара
Политика
Потресен: Вонящи европейци предизвикаха сълзи в очите на Ангел Джамбазки

Зловонни приключения е имал евродепутатът Ангел Джамбазки на неназовано европейско летище. Докато чака закъснелия си полет, той сподели във Фейсбук своите впечатления от първа ръка за хигиенните навици на европейците. Ето какво написа Джамбазки:

„Ей така, без повод, до споделя наблюдения. По повод твърденията и смешките, как българите не сме се били къпали и сме си честитили банята и за неделните липси на топла вода в жилищните комплекси.

По принуда си дрема на едно летище за пореден път, защото самолета пак го нЕма. Преди малко пристигна полет от Мюнхен, пътниците насядаха наоколо и рЕзко ми се насълзиха очите. Не от роматника, от смрад. Повтарям, на летище съм, не в подлеза на Централна гара.

Ама няма такъв букет от аромати. Всичко, което можете и не можете да си представите. Кисело, солено, сладникаво, къри, чорапки всякакъв чешит и обикновени запотени холандски бюргери. Ма остро. Така горе - доле, по нос ги определям на около месец от банята. Цялата Европа е около мен. На талази.

И при това около мен са само стожери на културата и "европейските ценности" - холандци, немци, белгийци. Няма и един гаров циганин да поеме вината.
И в добавка - явно са дълбоко убедени, че колкото по-звучно и по-шумно и по-гръмотевично оповестяват храносмилателните си процеси, толкова повече точки печелят.

Точно пред мен един бюргер си пийва бира с вино, и хич му не е до бани и къпане. Осезаемо от месеци. Облечен е в традиционна носия - омазан костюм от изпращането на чичо Ади, бели чорапи (бели към 91-ва) и оръфани сандали, мърлява чанта. Току - що нададе такъв топовен салют, че не знам как не се разцепи.

Направо отлепи около педя, педя и половина от седалката. Като се разсее смога, ще ида да го поздравя. За постигнати достижения в индивидуално класиране, в тази оспорвана тук дисциплина.

Та така. Задушевно ми е едно такова. И ароматно. Та не ми се хвалете със автобус 79. Тук е недостижимо. Наредък. Не честита баня. Пожелавам им баня”.

Добавени коментари

Кравешка История публикува:
28 Юни 2015 | 00:05
Знаете ли тоз войвода, стар и глупав по природа. Чета има той голяма, май са трима или двама. Кмет решил е пак да става и на комунизма се продава. Но не среща веч подкрепа, за съдбата тъй нелепа. Сутрин скубе си косите, в Кипър скрити са парите. От далеч се пак умува, Гласове отново да купува. Глупаво Бохемче обикаля, Търси някой да окаля. Черна пропаганда води, от врата на вратата ходи. Тази чета силно застрашена, на всякакви мизерии решена. Шамби сляпо се надява, есен байрака да развява. Но уви е сметката отново крива, математика е пак фалшива. Знайте: Времето лети, лети. Две и две не прави три.
СМРЪДНЯТА публикува:
27 Юни 2015 | 10:04
А ние сме потресени от твоите смръдливи лъжи и напразни обещания, които раздаваш предизборно, а след това смръдливо не изпълняваш, драги ми господин Джамбазки.Не е важно дали човек се е къпал или не, най-важното е сърцето да му е чисто, а твойто доколкото съм запознат е пълно със смрадлив фалш и лицемерие.

Добавете Вашия коментар

TOP